Općenito > Generalno o skuterima
Peugeot Speedfight2
pitaNS:
nemoj ga voziti više tako u crvenom, sjebaćeš mašinu totalno ako već nisi...znaš šta znači voziti mašinu bez hlađenja, ubistvo! :nono: teraj to u servis i insistiraj da ga oprave što pre ili traži nov motor...
cole:
vozio sam ga danas u servis i kažu da je bilo previše vode u gorivu i sad su to oni sve ispumpali gorivo i očistili rezervar i valjda neće više se gasit, od servisa do kuće sam ga vozio a to ima 20 km i taj mi je mehaničar rekao da ga ne vozim non stop pod full gasom jer se trga pa ga sad pazim
igor.sb:
--- Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 12:38:02 ---vozio sam ga danas u servis i kažu da je bilo previše vode u gorivu i sad su to oni sve ispumpali gorivo i očistili rezervar i valjda neće više se gasit, od servisa do kuće sam ga vozio a to ima 20 km i taj mi je mehaničar rekao da ga ne vozim non stop pod full gasom jer se trga pa ga sad pazim
--- Kraj citata ---
da se zbogh vode u gorivu dize temperatura...hm??? ne bi rekao
jel ti imas jos blokade na njemu
cole:
--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2007, 12:49:54 ---
--- Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 12:38:02 ---vozio sam ga danas u servis i kažu da je bilo previše vode u gorivu i sad su to oni sve ispumpali gorivo i očistili rezervar i valjda neće više se gasit, od servisa do kuće sam ga vozio a to ima 20 km i taj mi je mehaničar rekao da ga ne vozim non stop pod full gasom jer se trga pa ga sad pazim
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
imam, misliš da je zbog blokade,trebam preć 500 km km ali još nisam
igor.sb:
--- Citat: cole - 22 Kolovoz, 2007, 13:03:23 ---
--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2007, 12:49:54 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
imam, misliš da je zbog blokade,trebam preć 500 km km ali još nisam
--- Kraj citata ---
ma ne bi trebalo biti zbog blokade, svi smo mi vozili sa blokadama, barem meni se nije dizala temp. i nije se gasio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju