Općenito > Propisi
Probna vozacka
clutch:
uskoro trebam dobit vozacku za "b" kategoriju, od prije imam vec "a1" koja mi vrijedi 10 god, jel cu sad dobit onu probnu vozacku 2 god ili normalno na 10 godina?
doc-sr150:
na 10 godina češ dobit,osim ako nemaš problema sa vidom i takvim stvarima...
Biker686:
nema vise probnih.. sad si samo mlad vozac do 24. ! :icon_biggrin:
clutch:
ovako poliozio sam i izvadio vozacki al kad sam doso kuci skuzim da mi u napomeni pise ponoviti ljecnicki pregled ???, na ljecnickom koji sam joj dao pise da sam sposoban za vozaca b kategorije bez ogranicenja na 10 god, ne nosim cvikse ni nis,a na vozackoj pise da vrijedi do 2020g, sad jel ova tam zajebala pa da idem tamo vidjet u cemu je problem, il tak treba bit?
edit: na staroj vozackoj mi nije bilo nikakve napomene a isto je vrjedila 10 GOD
Hrvoje_40:
--- Citat: clutch - 02 Svibanj, 2010, 14:16:28 ---ovako poliozio sam i izvadio vozacki al kad sam doso kuci skuzim da mi u napomeni pise ponoviti ljecnicki pregled ???, na ljecnickom koji sam joj dao pise da sam sposoban za vozaca b kategorije bez ogranicenja na 10 god, ne nosim cvikse ni nis,a na vozackoj pise da vrijedi do 2020g, sad jel ova tam zajebala pa da idem tamo vidjet u cemu je problem, il tak treba bit?
edit: na staroj vozackoj mi nije bilo nikakve napomene a isto je vrjedila 10 GOD
--- Kraj citata ---
koliko ti je sada godina? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju