Općenito > Maxiskuteri

maxi skuter s kurblom

<< < (7/8) > >>

ghostride666:

--- Citat: salaso - 27 Travanj, 2010, 23:13:24 ---na malagutiju od 50 kubika sam u godini dana promjenio 2 baterije , razlog zašto inzistiram na kurbli

--- Kraj citata ---

kao što sam reko 2t prdekane od 50 ne možeš uspoređivat sa maxi skuterima i to 4t...akumulatori nisu isti ni ništa...a vjerojatno nisi kupio baš neke dobre akumulatore ili je stvar bila u nećem drugom...meni je na runner 50 original akumulator trajao 5g, i sad sam kupio novi u tomosu za 120kn...tako da ti to za kurbu ne drži vodu. :icon_thumright:

zipst:

--- Citat: robert - 27 Travanj, 2010, 22:26:46 ---da, al to su 2T skuteri.

@ salaso: ako sam dobro upućen moguće je ugradit kurblu na vxr 200. ima i već gotovo prerađeno deklo za vxra sa kurblom i svim ostalim potrebnim stvarima za kupit.

--- Kraj citata ---
da, ja sam naletia na par slika vxra s kurblom ,al neznam bas da su se ti modeli uvozili u HR. triba probat ugradit :dontknow: :glasses9:

--- Citat: salaso - 27 Travanj, 2010, 23:07:14 ---guglajući sam pronašao podatak da skiper s karburatorom ima kurblu dok onaj s ubrizgavanjem nema
izgleda da je skiper moj sljedeći skuter

--- Kraj citata ---
los ti je podatak, ja imam st-a 150, karb, al bez kurble iako ima na deklu rupa za kurblu, zacepljena plasticnim cepom, tvornicki :icon_scratch:

Homer:
elektronsko ubrizzgavanje i EU norme ispušnih plinova ne idu zajedno sa kurblom. tako da će kurbla sve više biti sinonim za oldtajmera  :)

naravno ima tu i nešto šminkeraja, pomodnosti itd... pa još prije 10 g kad sam imao Yamahu TZR125 gledali su me ko marsovca kad sam stisnuo kurblu. ali šta sad, anlaseri su jefini i rašireni, akumulator se mijenja, štajaznam, jednom u 2 godine i sve ok 8)

shegy:
ja cešće palim na kurblu neg na anlaser.. dok stoji na nogari sam stavim kljuc okrenem i stisnem kurblu i dok stavim kacigu i zakopcam jaknu on se "ugrije" i gaas

Iwo SR Tuono:
stavi voltmetar neki mali na plastiku na volanu i prati, kad vidiš da ti akumulator slabi staviš novi i amen.
Ja neznam kakvi su vam to akmumulatori kad moj iz metroa 3 godine već drži, jest da ga nadosipam destliranom vodom i držim odspojenog kad skuter leži ali ipak, to je ditech i svako paljenje je na anlaser.
I samo da kažem da ditech vuče puno više struje pri paljenju nego karb, primjerice nrg sa karbom može 3 puta zaredom startati s akumulatorom s kojim ditech nemože niti jednom zavrtiti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju