Općenito > Maxiskuteri

maxi skuter s kurblom

<< < (3/8) > >>

eladio:

--- Citat: Luka 0101 - 27 Travanj, 2010, 22:41:22 ---aj si zamisli kolka bi osoba morala bit da to zakurbla..  :laughing9:

--- Kraj citata ---

zasto, ja sam svoju tenerku kurblao bez muke (imala je dekompresor  :laughing7: )

e sad, frend je svoju XTjku ako ga je zezala palio maximum 3-4 minute, onda je lovio zraka sve u 16 a nogometas je  :laughing7: , to je hebiga kad nemas dekompresor a neznas kurblat  :icon_biggrin:

naime ti motori imaju jedan skljoc koji moras skuzit, lagano spustis par puta kurblu dok ju ne "nastimas" i onda uvjek pali iz prve  :glasses9:

vktr:
yamaha  cygnus x neki dan vidio u živo,  frend uzo , ,125 firtakt, začudio se kad sam vidio kurblu  :laughing6:

salaso:

--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2010, 22:38:58 ---ma da ti budem iskren , kakva kurbla , zaboravi to.. nema tu neke ovisnosti, ali ako si bas paranoik, stavi si rezervni aku pod sjedalo  :toothy3:

ako bas hoces kurblu uzmi vespu px200e , to jedino priznam  :toothy3:

--- Kraj citata ---
vraga nema
kad zakaže plači i zovi šlep službu
a ove baterije za skuete max godinu dana

Luka 0101:

--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2010, 22:44:36 ---zasto, ja sam svoju tenerku kurblao bez muke (imala je dekompresor  :laughing7: )

e sad, frend je svoju XTjku ako ga je zezala palio maximum 3-4 minute, onda je lovio zraka sve u 16 a nogometas je  :laughing7: , to je hebiga kad nemas dekompresor a neznas kurblat  :icon_biggrin:

naime ti motori imaju jedan skljoc koji moras skuzit, lagano spustis par puta kurblu dok ju ne "nastimas" i onda uvjek pali iz prve  :glasses9:

--- Kraj citata ---
pod uvjetom da govorimo o zdravku.. meni kad je krepo aku.. finu u drugu i lagano guranac... steta kaj se to nemre sa skutom napraviti..

Luka 0101:

--- Citat: salaso - 27 Travanj, 2010, 22:47:24 ---vraga nema
kad zakaže plači i zovi šlep službu
a ove baterije za skuete max godinu dana

--- Kraj citata ---
ili zamolis nekoga da ti s kablovima uskoci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju