Tehnički kutak > Tehnička pitanja

mašinu od runera 180 na runer 50

<< < (2/8) > >>

Luka 0101:

--- Citat: toni runnner - 27 Travanj, 2010, 21:31:23 ---a šta je isplatljivije 180 staviti ili stavito na serijsku masinu kit top due+ nardo itd.

--- Kraj citata ---
ja bi isao na 180 soluciju... ak nista drugo... traje duze...

Iwo SR Tuono:
a nemoš mu tako reć.
Puno bolje je kupiti 180 u solidnom ili jako dobrom stanju i lijepo ju naštelat i vozit se nego imat živčanu 70tku koja se može razletit svaki čas,pogotovo 2+, aj da je neki base još.
Moj glas za 180 a sad kako dečko odluči

SPecial:
Slusaj Gokia,javi se ako ti trebaju seleni. Ja sam stavio selen od SPa jer sam ga imao,a ako ga nemas stavi od VXRa.
Bolja je solucija staviti masinu od SPa i nista ne dirati nego sarafiti po masini. Ustvari,je li bolje ti moras zakljuciti,a je li isplatljivije,naravno da je.

gokiSP:
Sve je to osobna stvar, i ja bih isto sad stavio sp ašinu nakon svih onih naturpijanih pedesetki ali netko ne bi jer mu je draži zvuk skutera kad se zavrti na 14 bez obzira koliko trajao  :binkybaby:

igor.sb:

--- Citat: gokiSP - 27 Travanj, 2010, 21:09:16 ---Ne treba. 1. Naći selen tj. dio rame od sp-a je teško. 2. Vxr selen riješava problem i manje su vibracije a nemam nikakvog varenja i ne treba nabavljati sp ramu.

--- Kraj citata ---

a to sto vxr nosac nije plug n play to ostavljas kao iznenađenje da sami saznaju  :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju