Tehnički kutak > Tuning skutera
Slabo vuce!
ivanm:
netreba rastavit radilicu da bi došo do karika, dovoljno je otpusitit glavu i skinuti (4 vijka) i cilindar se samo svuče dole (odnosno gore) :laughing7:
P.A.L.A.C:
--- Citat: ivanm - 21 Kolovoz, 2007, 18:22:58 ---netreba rastavit radilicu da bi došo do karika, dovoljno je otpusitit glavu i skinuti (4 vijka) i cilindar se samo svuče dole (odnosno gore) :laughing7:
--- Kraj citata ---
naravno prvo spuh dolje da se ne bi naso neki specijalac pa samo skinio glavu i poceo cupat ko sivonja cilindar. :sign020:
speedburn2:
--- Citat: ---naravno prvo spuh dolje da se ne bi naso neki specijalac pa samo skinio glavu i poceo cupat ko sivonja cilindar. :sign020:
--- Kraj citata ---
upravo tako
--- Citat: ivanm - 21 Kolovoz, 2007, 18:22:58 ---netreba rastavit radilicu da bi došo do karika, dovoljno je otpusitit glavu i skinuti (4 vijka) i cilindar se samo svuče dole (odnosno gore) :laughing7:
--- Kraj citata ---
i mislio sam na glavu, moja greska.
hvala na ispravku ivanm!
ivanm:
auspuh naravno..
ako je AC cilindar, plastike..
na LC ispustit vodu prvo..
dexter:
Nisam jos skinuo cilindar. Al mislim da je karika pukla, dok kad idem niz brdo (kad nije klip pod opterecenjem), cuje se zveckanje u cilindru.
Tako mi je vec mjesec-dva. Kako je zracno hladjenje, prvo sam mislio da nije kamencic uletio, izmedju cilindra i plastike. Al izgleda da su karike. Nema vise turaze, dok ne nabavim karike. Nadam se samo da cilindar nije puno ostecen.
Ovo sto se tice filtra, ne znam kako je kod tebe, al moj skuter nema vanjski filter goriva. Jedino ne znam da li ima na dnu rezervara kakva mrezica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju