Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Teze pali!

(1/3) > >>

PanicStrike:
E ovako. U zadnje vreme mi je paljenje otezano,na prekidac nekad pali nekad ne. A na kurblu iz prve a nekad nece pa trebam vise kurblati xD
I malo mi je oslabila brzina na uzbrdici!
I ubrzavanje...
Jos jedno pitanje , kako da znam koliko moje rolnice imaju grama  :laughing6: ? I sta mi rolnice sve dodaju?

Hvala unapred!!! :sign092:

JogFromYamaha:
pa sto se tice paljenja vjerojatno ti je preko zime se isprazno akumulator i trebas ga napunit jer ti vjerojatno ne okrece dovoljno brzo da bi ga bez problema upalio. Sto se tice utega variomata oni ti stelaju na koliko obrtaja ce ti se stiskat variomat (lakse rolice vise obrtaja, vise snage, bolje ubrzanje, vise potrosnje / teze rolice manji obrtaji, manje ubrzanje, veca top brzina). Kako saznati kolika ti je gramaza? pa ako ti ne pise na stranama rolica onda jedino da odes teti u ducan s svih 6 zamolis ju da ih stavi na vagu i podjelis broj s brojem rolica. Ali standardne su ti oko 6 grama. Pokusaj s 5.2-5 grama utezima. Pokazale su se kao malo bolje jer se ne stvaraju rupe u ubrzanju i ok su za gradsku voznju, a ako zelis malo vise snage i bolje ubrzanje stavi 4 gramske unutra i uzivaj.

PanicStrike:
Problem se pogorsao, skuter sad uopste ne pali... Menjana svecica,cistio karburator, sve pregledao a on samo vergla ne pali... Pomoc!!!  :help:  :help:  :help:

x-lite:
pogledaj dal baca iskru ak ne baca onda je  struja(bobina il namotaji)

ak baca iskru onda je kompresija losa i zato nemoze upalit

PanicStrike:
Iskru baca... Da li da teram kod majstora ili to mogu ja namestiti ?  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju