Tehnički kutak > Tuning skutera
Sredio bi area51
SlowRider:
--- Citat: P.A.L.A.C - 20 Kolovoz, 2007, 23:29:54 ---ovo ce trajat pun k**ra*, ici jebeno, a malo trosit:
trophy ili sport
nardo ili shot
karb 19 + malossi e13
polini ili mhr usis
prirubnica pod 45
polini speed control
polini 2g kvacilo
malossi kevlar
to je okvirno to, ja ti garantiram ako dobro slozis da ce trajat pun k**ra*, a ici ce prejebenooo... :headbang:
--- Kraj citata ---
Sumnjam bas da ce ovo malo trositi, a nece se bas ni masina malo trositi :laughing7:
P.A.L.A.C:
gle ipak je midrace spuh na base kit, zato je najboilje kombinacija veci karb gore, a sto se tice potrosnje nece preko 5.5-6l. jedino ako je to puno, onda mozemo nes drugo skemijat, al za taj setup to uopce nije puno, jel provjerno s ovim djelovima motor leti. :glasses9:
a sto se tice trajnosti isto nemas brige trajat ce pun ... bez obzira sto je jaci spuh gore, samo sredi squish i nemas brige. :headbang:
SlowRider:
--- Citat: P.A.L.A.C - 21 Kolovoz, 2007, 10:48:05 ---gle ipak je midrace spuh na base kit, zato je najboilje kombinacija veci karb gore, a sto se tice potrosnje nece preko 5.5-6l. jedino ako je to puno, onda mozemo nes drugo skemijat, al za taj setup to uopce nije puno, jel provjerno s ovim djelovima motor leti. :glasses9:
a sto se tice trajnosti isto nemas brige trajat ce pun ... bez obzira sto je jaci spuh gore, samo sredi squish i nemas brige. :headbang:
--- Kraj citata ---
Istina je da leti :icon_thumright:
amater:
Palac,puno ti hvala na prijedlogu,al skut sam platio 4 milje i malo mi je bed utuči u njega još 7 milja,a i dalje mi ostane tako reć pedesetka, a i mislio sam ga sredit od 2 plaće jer me i kreda za stan čeka :sad1:
Znači da ne uzimam Top variomat? A malossi?-jedino je bed što uz njega ne dobijem ventilator,a to mi pod hitno treba,
I to je to što u Ri mogu nabavit,nema polini variomata
Mr J:
--- Citat: amater - 21 Kolovoz, 2007, 23:08:51 ---Palac,puno ti hvala na prijedlogu,al skut sam platio 4 milje i malo mi je bed utuči u njega još 7 milja,a i dalje mi ostane tako reć pedesetka, a i mislio sam ga sredit od 2 plaće jer me i kreda za stan čeka :sad1:
Znači da ne uzimam Top variomat? A malossi?-jedino je bed što uz njega ne dobijem ventilator,a to mi pod hitno treba,
I to je to što u Ri mogu nabavit,nema polini variomata
--- Kraj citata ---
Trst je nadomak ruke, moto charlie...
Ali obavezno malossi multivar - dobis centralu oprugu, rolice, klizace...
ako ti je potrebna kupis i vanjsku polutku variomata (ventilator)...
polovni nardo, polovnu frgu 19, kit tp trophy, nove lezajeve i semeringe na radilici i vodenu pumpu...
imat ces jako dobru pilu za malo para...
to je to sto se tice masine... ostalo ulazi u styling... i racunaj na brzinu od oko 110 kmph i potrosnju od 4.5 - 5L!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju