Tehnički kutak > Tehnička pitanja
problemi sa losim svjetlom
petarpan:
kako naslov kaze nisam zadovoljan sa osvjetljenje koje mi far baca, kad uletim u mrak di se izdaljine nazire neko svjetlo (nije potpuni mrak) nista nevidim jer mi to svjetlo pobije far a opet je preslabo da moze dobro vidjeti.
da li je problem jer skuter daje premalo struje za H4 ili je mozda losa žarulja ili nesto trece?
i da li se zakonski smije staviti naprijed neko dodatno svjetlo (tipa jedne maglenke ili tak nesto) a da to ne podljeze homologaciji, atestu, porezu na budale, punjenju drzavne blagajne, pisanju kazbne i slicnim izdacima
kristijanSR70:
mana vecine skutera, tak i sr-ka, to je jako gadno, vjerujem ti, osobitodok je još hladniji jer uz to šta nevidis, još se i vizir zamagli..
spider:
odi kod mehanicara da ti pogleda ali zezaju te kablovi. neka me struka ispravi ako grijesim...
JogFromYamaha:
neznam kolko ti je isplativo ali imas one xenon kitove po 300 kn nadalje.
znam da to par decki vozi po gradu ali neznam kolko je posla oko ugradnje i sl stvari.
SlowRider:
ukloni zarulju H4 sa skutera, iako na njoj pise 55/60W, tvoj skuter ce duplo manje usijati tu zarulju.... stavi slabiju, nemoj prelaziti 35W
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju