Tehnički kutak > Tuning skutera

čudni zvuk?

(1/4) > >>

dario007:
danas sam stavio malossi multivar na typhoona i dobio oko 10 km/h na krajnjoj,ali imam problem kad pređe 85 čuje se ko da motor trga remen(topov) pa me zanima jel to moguće,jako ruži...pa se bojim dugo držat motor na 90 km/h

Giz:
Remen ti izlazi van prednjih polutki tako da ti po vrhu struže sa unutarnjim dijelom remena što nikako nije dobro za lagere radilice. Stavi podlošku i razmakni malo polutke da remen ne izlazi toliko van.

dario007:
daj mi molim te reci ako znaš dali je dužina bolcne ista od serijskog i multivara za piaggio?
ako stavim tu šajbicu ko9lka bi ona trebala bit i dali ću izgubit na krajnjoj?

ivanm:
ma nije kraća bolcna nego je kevlar remen širi.. ja sam podmetao šajbice, prvo 0.8, pa 0.6, pa 0.4 mm i sad sam stavio direkt bez šajbice, jer nakon oko 1000 km remen izgubi tu širinu, koliko je širi od serijskog i tada sve radi ok...

dario007:
sad meni nije jasno kak on izađe van iz prednjih polutki?
mjerio sam remen širok je 17mm,ali neznam njegovu dužinu!

sad imam doma malossiev remen sa novog nrg-a njemu je širina 18mm i navodno je malo duži,mislio sam njega stavljat gore uz šajbicu naprijed,da bi dobio veču krajnju,ali me strah da on nebi izletio van pošto giz kaže da mi već sad viri van iz polutki?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju