Tehnički kutak > Tehnička pitanja

VXR samo 110km/h !!!!!!!!

<< < (11/16) > >>

speed:

--- Citat: devil_ma-yela - 27 Travanj, 2010, 21:40:09 ---buahahaha... javili se sve veliki tuneri čija smo velika dijela pratili na forumu..

svako svog konja hvali, pa tako i kristijan ( u mojem slučaju bivšeg )

ne znam šta se tu tako kvarilo, na mašini su promijenjeni potrošni dijelovi, samo je membrana spucala, i sad ovo, uuu big dil...

on topic: ne znam šta bi moglo bit, provjeri glavu, ventile pa ćeš vidit dalje!  :hello:

p.s. bez uvrede ikome i bez spamma dalje..

--- Kraj citata ---
nema uvrede :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

treba skinuti maisnu dole i provjeriti ventile ko prvo,onda dalje viditi u cemu je problem :icon_thumright:

gokiSP:
možda klipnjača tuče  :toothy10:

igor.sb:

--- Citat: kristijanSR70 - 27 Travanj, 2010, 15:23:42 ---kad sam se htio trkat s igorom nije htio, bilo ga trta, da da sr-ka je zakon, vidim sad stoji polomljena

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12: :toothy12:

be afraid   :toothy3:

igor.sb:

--- Citat: devil_ma-yela - 27 Travanj, 2010, 21:40:09 ---buahahaha... javili se sve veliki tuneri čija smo velika dijela pratili na forumu..

svako svog konja hvali, pa tako i kristijan ( u mojem slučaju bivšeg )

ne znam šta se tu tako kvarilo, na mašini su promijenjeni potrošni dijelovi, samo je membrana spucala, i sad ovo, uuu big dil...

on topic: ne znam šta bi moglo bit, provjeri glavu, ventile pa ćeš vidit dalje!  :hello:

p.s. bez uvrede ikome i bez spamma dalje..

--- Kraj citata ---

cujemo da je radilica dobila po pic...

od cega, bio multivar pa ga skinuo il?

speed:
meni nije jeasno stavljanje multivara na vxr-a ako odlaze radilice....pa ako vam je on slab,kupite si motor pravi :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju