Tehnički kutak > Tehnička pitanja
VXR samo 110km/h !!!!!!!!
speed:
--- Citat: devil_ma-yela - 27 Travanj, 2010, 21:40:09 ---buahahaha... javili se sve veliki tuneri čija smo velika dijela pratili na forumu..
svako svog konja hvali, pa tako i kristijan ( u mojem slučaju bivšeg )
ne znam šta se tu tako kvarilo, na mašini su promijenjeni potrošni dijelovi, samo je membrana spucala, i sad ovo, uuu big dil...
on topic: ne znam šta bi moglo bit, provjeri glavu, ventile pa ćeš vidit dalje! :hello:
p.s. bez uvrede ikome i bez spamma dalje..
--- Kraj citata ---
nema uvrede :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
treba skinuti maisnu dole i provjeriti ventile ko prvo,onda dalje viditi u cemu je problem :icon_thumright:
gokiSP:
možda klipnjača tuče :toothy10:
igor.sb:
--- Citat: kristijanSR70 - 27 Travanj, 2010, 15:23:42 ---kad sam se htio trkat s igorom nije htio, bilo ga trta, da da sr-ka je zakon, vidim sad stoji polomljena
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:
be afraid :toothy3:
igor.sb:
--- Citat: devil_ma-yela - 27 Travanj, 2010, 21:40:09 ---buahahaha... javili se sve veliki tuneri čija smo velika dijela pratili na forumu..
svako svog konja hvali, pa tako i kristijan ( u mojem slučaju bivšeg )
ne znam šta se tu tako kvarilo, na mašini su promijenjeni potrošni dijelovi, samo je membrana spucala, i sad ovo, uuu big dil...
on topic: ne znam šta bi moglo bit, provjeri glavu, ventile pa ćeš vidit dalje! :hello:
p.s. bez uvrede ikome i bez spamma dalje..
--- Kraj citata ---
cujemo da je radilica dobila po pic...
od cega, bio multivar pa ga skinuo il?
speed:
meni nije jeasno stavljanje multivara na vxr-a ako odlaze radilice....pa ako vam je on slab,kupite si motor pravi :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju