Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi kit za speedfight

<< < (20/26) > >>

PViVaCiTy:
aha znaci mogao bi na serijsku radilicu stavit mhr replicu...onda za sljedecu sezonu se skupljaju pare za replicu i spuh replicu...

a vidim da dosta ljudi ima nardo na replici umjesto malossijevog auspuha,koji je od ta dva jaci i jel ima obadva za kupit u hrv novih?mislim da nardo nema u ducanima pa mi se vise isplati uzet malossi iz ducana kod nas,,,a jel bi sljakao malossi replica auspuh na serijali?

igor.sb:
nardo je jaci i ima kod nas za kupiti, krenuvsi od piccilo racing split, pa na dalje

i sljakala bi malossi replica na serijali

PViVaCiTy:
a kolke su cjene u zagrebu tih obadva auspuha novih iz ducana...replica je oko 1600 kn,a nardo?
i ,da ,cuo sam da nardo na serijali bas nebi islo ,jel to istina ili mogu stavit na serijalu normalno ko replicu,jel bi se dao nastelat?

ivanm:
nardo je oko 1700 kn, al taj spuh za pežo nema nikakve veze s onim nardom za minarelli ili piaggio..
puno je slabiji i odgovara prije trophyju..

PViVaCiTy:
znaci nardo za peugeot je kao malo jaci spuh za base kit?
onda mi se isplati kupit nardo i puknut ga na serijalu pa poslije naki kit stavim gore....a kaj mislis jel bi sljakao on normalno na serijali kad bi se nastelalo?i kolko grama otprilike bi rolice isle na serijski peugeot sa nardom, 5-6 grama?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju