Tehnički kutak > Tuning skutera

malossi kit za speedfight

<< < (18/26) > >>

igor.sb:

--- Citat: hellboy_90 - 31 Kolovoz, 2007, 12:53:44 ---
--- Citat: igor.sb - 31 Kolovoz, 2007, 12:46:58 ---sto bi znacilo da moze seriska radilica, sa replicom i nardom?

--- Kraj citata ---

a kakva je serijska radilica na sf-u u odnosu na piaggio mašine?
možda ona ne trpi tolike obrtaje...

--- Kraj citata ---

e vidis toga se nisam ni sjetio....ivanm...moze li?

PViVaCiTy:
kaj je malossi mhr replica za peugeot AC tak jeftina?ja sam mislio da je oko 1500-1600 kn...a jel ima u hrv za kupit neka radilica osim malossijeve za peugeot da je jaca od serijske tj da moze drzat mhr replicu?

i kak bi iso skuter da stavim ove djelove(p vivacity):
malossi mhr replica
tp nardo
dellorto 19

al to sve bez prosirivanja usisa

znaci to bi kostalo otprilike 2500 kn s time da dellorto 19 vec imam i da nardo kupujem rabljeni...

igor.sb:
jeftina je zato sto je ac, a kosta 1400kn, inace su oko 300-400kn jeftini od lc

za radilicu ne znam, jel ima koja osim malossijeve, a malossijeva je oko 1000kn

i vivaciti bi letio

a zasto bez prosirivanja usisa?

i malossi multivar da se ta snaga fino rasporedi  :icon_thumright:

PViVaCiTy:
dosta je skupa ta malossijeva radilica 1000 kn...bez prosirivanja usisa zato jer nemam pojma nista o prosirivanju al dobro vidjet cemo jos ak cu kupovat to sve...za sad se jos samo raspitujem...

edit...ili bi mogao kupit prvo za pocetak malossi mhr replicu auspuh pa kasnije kit replicu....

kako bi isao serijski vivacity s dellorto 19 i malossi mhr replica auspuhom da je sve nastelano dobro?jel bi islo to ili?
jer frend mi ima novog runnera serijskog sa mhr replica auspuhom i ide skuter odlicno...
e da i jel ima uopce kod nas za kupit taj auspuh i kolko je para otprilike za AC peugeot?

odma da pitam koji od ta dva (malossi replica i nardo) bi bolje radio na serijali?jer je nardo za midrace i jace pa da nebi htio krenut s mjesta...koji je bolji za serijalu...znam da sam dosadan al moram se raspitat  :toothy9: :toothy9:

igor.sb:
http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=4_22_246_3286

svi spuhovi koji imaju za peugeot, znaci nema malossi spuha za peugeot

i evo fimic od čike haca iz NG, sa mhr replicom prerađenom, nardom i ostalim setupom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju