Tehnički kutak > Garaža

VXR

<< < (75/85) > >>

gokiSP:

--- Citat: zipst - 03 Lipanj, 2010, 22:07:43 ---nikad luđi :toothy12: :toothy9:

--- Kraj citata ---

:frajer:

--- Citat: fic - 03 Lipanj, 2010, 22:09:39 ---sve slikano da se ne vidi 4 road i zadnja felga hahaha

--- Kraj citata ---

Par postova iznad ima slika nove felge  :dontknow: A 4road, zna se kakav je  :happy6:

ancoo:
Goki nije mi jasno otkud si uspija zakljuciti da je felga sjebana u voznji kad se nesto vrti ostavlja drugacije tragove :icon_thumright:  bilo kojin radapcigeron vilicu mozes skiniti

Ovaj decko s vx-on je jos mlad i zelen ko da trunin zelene orase takva su mu pitanja :sad1:

Ako stavis dekompresot i bregastu, remen, sekundar, karburator jos uvik frende nemas vxr-a

VXR ima tezi magnet i ventilator + posebno kavez ili zamajac kako kod oces koji je naravno tezi to tebi fala vx ti ode u okretaje a nema snagu sto ima vxr... to da vam skuteri lete po zraku ide svaki kad krenes od Sv. Roka do Maslenickog mosta niz Velebit  :hello:

Moj ce sad puniti sa malossi sekundaron i polini primaron 180 :laughing7: :toothy9: :toothy12:

gokiSP:
A gledaj, jasno mi je kakvi bi tragovi trebali ostata od odvidanog kola ali opet, felga i support arm su izjebani identično.. :dontknow:

hrca:
gle ancooo bez ljutnje  nismo svi mi popili svu pamet svjeta jbt tu smo da si pomognemo zato sam i pitao xD jer nisam mehaničar stoga ako nemaš namjeru pomoći nego se samo kurčiti onda nemoj ni odgovarat ;)

gun_rider:

--- Citat: ancoo - 06 Lipanj, 2010, 01:48:20 ---Goki nije mi jasno otkud si uspija zakljuciti da je felga sjebana u voznji kad se nesto vrti ostavlja drugacije tragove :icon_thumright:  bilo kojin radapcigeron vilicu mozes skiniti

Ovaj decko s vx-on je jos mlad i zelen ko da trunin zelene orase takva su mu pitanja :sad1:

Ako stavis dekompresot i bregastu, remen, sekundar, karburator jos uvik frende nemas vxr-a

VXR ima tezi magnet i ventilator + posebno kavez ili zamajac kako kod oces koji je naravno tezi to tebi fala vx ti ode u okretaje a nema snagu sto ima vxr... to da vam skuteri lete po zraku ide svaki kad krenes od Sv. Roka do Maslenickog mosta niz Velebit  :hello:

Moj ce sad puniti sa malossi sekundaron i polini primaron 180 :laughing7: :toothy9: :toothy12:

--- Kraj citata ---

kakve veze može imat teži magnet, radilica i kavez sa snagom motora? sa snagom nikakve, može bit jedino dobro, manja je sila inercije pa motor ima bolji odaziv na gas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju