Tehnički kutak > Garaža
VXR
hrca:
ja sam taj suport arm ofarbao prije dvije sezone sa autolakom samo sam dobro ošmirglao i u mat crno sa auto lakom i eo drži ko i prvog dana :)
CoK:
--- Citat: gokiSP - 03 Lipanj, 2010, 12:24:19 ---Jebeni prijenos. :angry9:
-Serijski centralni, bijeli federi kvačila i 14 g u multivaru - prevrtava i na startu i kroz cijelo ubrzanje
-Bijeli centralni (sp), bijeli federi kvačila i 14 g u multivaru - malo manje prevrtava ali i dalje se osjeti
Dakle, ipak vraćam 15 g u multivar. I to bi onda bilo: 15 g u multivaru, bijeli crntralni (sp) i bijeli federi kvačila. Inače, po satu ide prako 160, a po gps-u 130, iako bi se dalo navuć još malo jer ga nisam držao dugo pun gas. Video se uploada
--- Kraj citata ---
To dugi bijeli ili?
gokiSP:
Dugi
hrca:
eo malo offtopic iam pitanje kako to da vx sa ovim djelovima:gus 200,bregasta vxr,getriba vxr,malossi remen vxr,malossi multivar (14 grama),malossi žuti federi kvačila,malossi kratki centralni,malossi redsponge ide jako slabo u krajnoj :S
kad se sagnem jedva nagura po SATU 130 :( dvaput sam uspio kad mi je piri blagi vjetar u leđa natjerat 140 a inaće 129-130 i to je to :(:(
CoK:
--- Citat: hrca - 03 Lipanj, 2010, 13:11:17 ---eo malo offtopic iam pitanje kako to da vx sa ovim djelovima:gus 200,bregasta vxr,getriba vxr,malossi remen vxr,malossi multivar (14 grama),malossi žuti federi kvačila,malossi kratki centralni,malossi redsponge ide jako slabo u krajnoj :S
kad se sagnem jedva nagura po SATU 130 :( dvaput sam uspio kad mi je piri blagi vjetar u leđa natjerat 140 a inaće 129-130 i to je to :(:(
--- Kraj citata ---
Imas tocan sat?
Ovaj kaj goki ima je ''sucker'' sat za naivce ;D
i da,nemogu gledat filmic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju