Tehnički kutak > Garaža

VXR

<< < (59/85) > >>

speed:

--- Citat: gokiSP - 28 Svibanj, 2010, 20:05:49 ---Ma ne moraš, uzeti ću ovaj komplet za 250, ako ne nažicam samo propeler  :laughing7:

--- Kraj citata ---
pazi onda kod sastavljanja da ne slomis nesto,i ravno ga pocni upresavat da ne pocne felsat,jer ces morat opet novi set kupovati,srecom pa sam ja dobro ga ugurao,malo i previse pa se nije uopce vrtilo,haha :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Bogus:

--- Citat: gokiSP - 28 Svibanj, 2010, 18:38:03 ---To je rms? Ovo je u piaggiu orginal, osovina, propeler i semering. 250kn. Nemaju samo propeler. Kako mi idu na k.. s tim dijelovima u kompletu.  :happy6:

--- Kraj citata ---

da da rms

gokiSP:

--- Citat: speed - 28 Svibanj, 2010, 20:16:10 ---pazi onda kod sastavljanja da ne slomis nesto,i ravno ga pocni upresavat da ne pocne felsat,jer ces morat opet novi set kupovati,srecom pa sam ja dobro ga ugurao,malo i previse pa se nije uopce vrtilo,haha :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ma uprešat ću ga tamo u piaggiu, ili ću promijeniti samo propeler, a osovina i semering neka stoje  :icon_biggrin:

--- Citat: Bogus - 28 Svibanj, 2010, 20:19:37 ---
da da rms

--- Kraj citata ---

E nema ni toga kod mene, jedino ovo za 250 kn. Uzet ću to i nek se jebu gadovi  :happy8:

duje87:
pumpa vode stariji model 560 kuna noviji model sa onin sas ventilon malo manje od 800kuna..

gokiSP:
Ja imam novi model  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju