Tehnički kutak > Garaža
VXR
gokiSP:
Dobro, ja nekako mislim da bi kuglice trebale biti prema dole jer u tom slučaju manje zjeva tj. manji je razmak između dosjeda na vilicama i onog gornjeg poklopca. ???
Ne znam koliko bi me to došlo kod serdarevića, ali znam da bi me samo poštarina došla 500 kn. Nije mi simpatično ravnati doma jer me strah da ne pobjegne u stranu, a to onda neću nikad ispravit. Btw, jel ima za kupit samo propeler vodene?
Instalacija novo izolirana i zakeljena na ramu, opran rezervar i zakeljen na ramu, oprige pošpricane u crveno, očišćena vakum pumpa, stavljene nove pločice naprijed, nova vakum i benz. crijeva i to je to za danas. Sutra sredit auspuh i u pon će nadam se doći gume da mogu sklopiti sve.
speed:
--- Citat: gokiSP - 28 Svibanj, 2010, 16:44:41 ---Dobro, ja nekako mislim da bi kuglice trebale biti prema dole jer u tom slučaju manje zjeva tj. manji je razmak između dosjeda na vilicama i onog gornjeg poklopca. ???
Ne znam koliko bi me to došlo kod serdarevića, ali znam da bi me samo poštarina došla 500 kn. Nije mi simpatično ravnati doma jer me strah da ne pobjegne u stranu, a to onda neću nikad ispravit. Btw, jel ima za kupit samo propeler vodene?
Instalacija novo izolirana i zakeljena na ramu, opran rezervar i zakeljen na ramu, oprige pošpricane u crveno, očišćena vakum pumpa, stavljene nove pločice naprijed, nova vakum i benz. crijeva i to je to za danas. Sutra sredit auspuh i u pon će nadam se doći gume da mogu sklopiti sve.
--- Kraj citata ---
ja sam kupio sam propeler,ali imas ga samo na SC :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
gokiSP:
Gamad, 250kn osovina, propeler i semering. :'(
Bogus:
ja sam za 270 uzeo set za reparaciju vodene... osovina, propeler, ležajevi, semering, i ona plastika sto ide na magnet
gokiSP:
To je rms? Ovo je u piaggiu orginal, osovina, propeler i semering. 250kn. Nemaju samo propeler. Kako mi idu na k.. s tim dijelovima u kompletu. :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju