Tehnički kutak > Garaža

VXR

<< < (43/85) > >>

sven_vx:
evo ti slika mog vxr-a koji nikad nije bio zabijan..usporedi sa svojom slikom..:D

ipak mislim da ti je rama malo dobila ili je samo trn dobio po tamburi..ja kad sam sada nedavno imao sudar,vilice su se ispopigale koliko god su mogle,disk se popigao i felga je malo dobila..stavio sam novu ravnu felgu,disk i vilice i motor ne vuce ni 1mm u stranu,meduosovinski razmak ostao isti i obadva kotaca su jedan ispred drugog..

[IMG=http://img155.imageshack.us/img155/8486/img0130g.jpg][/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

gokiSP:
A u pm  :confused5: Ipak nešto je krivo  :'( Imaš kakvu sliku rame?  :icon_biggrin:

fic:
odi ti dolje i sve to fino poslikaj ;D

sven_vx:

--- Citat: gokiSP - 23 Svibanj, 2010, 18:50:27 ---A u pm  :confused5: Ipak nešto je krivo  :'( Imaš kakvu sliku rame?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
a gle ak motor ne vuce u stranu onda mi nije jasno..ali vidim da je meduosovinski razmak puno manji nego na mom runneru..

nemam sliku rame.. :)

gokiSP:
Pa zato sam i ja u čudu jer na 100 pustim volan i niti vuče niti trese. A opet nekako sumnjam da je rama na tom mjestu kriva jer i na drugoj rami ta sipka ide identično, dok je na 50 rami full ravna. Al opet, vxr ima veci kiler i nisu isti nosaci kilera...ne znam, ludim  :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju