Tehnički kutak > Garaža
VXR
gokiSP:
Mašina složena i super radi :glasses9: ALI....ali zadnji kotač ima lufta ::) prije rastavljanja nije bilo takvog lufta jer se ovo jako osjeti. E sad, imaju one šajbice koje idu na osovinu a ja nisam siguran kamo koja ide. Ja sam stavio: glavčinu direkt na osovinu što znači da glavčina sjeda odmah na ležaj u bloku, zatim onaj konusni k**ra*, na njega kotač, zatim vilicu i prije sarafa sam stavio šajbicu debljine nekih 2-3-4 mm i na sve to šaraf. Ostala mi je jedna mala šajbica debljine nekih 1 mm i ne znam kamo s njom. :toothy11: Ajde netko tko je slaga zadnji kotač na vxr-u neka napiše šta kojim redosljedom ide :binkybaby:
zL!Ko:
http://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Gilera&T=RUNNER%20VX-VXR%20125-200%20%20125&Y=2002&L=GI_RNR125&O=REAR%20WHEEL&F=GI_RNR125-cp&L2=GI_RNR125-cp
mozda
gokiSP:
Pa ovo sa slike se slaže s onim gore što sam napisao, ali opet kotač ima lufta i imam tu jednu šajbicu "viška". Ja ne vidim tu šajbicu na ovoj šemi gore :-[
speed:
--- Citat: gokiSP - 30 Travanj, 2010, 18:16:49 ---Mašina složena i super radi :glasses9: ALI....ali zadnji kotač ima lufta ::) prije rastavljanja nije bilo takvog lufta jer se ovo jako osjeti. E sad, imaju one šajbice koje idu na osovinu a ja nisam siguran kamo koja ide. Ja sam stavio: glavčinu direkt na osovinu što znači da glavčina sjeda odmah na ležaj u bloku, zatim onaj konusni k**ra*, na njega kotač, zatim vilicu i prije sarafa sam stavio šajbicu debljine nekih 2-3-4 mm i na sve to šaraf. Ostala mi je jedna mala šajbica debljine nekih 1 mm i ne znam kamo s njom. :toothy11: Ajde netko tko je slaga zadnji kotač na vxr-u neka napiše šta kojim redosljedom ide :binkybaby:
--- Kraj citata ---
fuseru :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
kolko placas da ti kazem :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:
gokiSP:
Znaš šta, jel znaš? Jebi se :toothy12: :toothy12: :toothy12: Napravio sam, ona šajbica "viška" je išla na ovu zadnju šajbicu jer ta jedna de dolazi do navoja i dobije se efekt kao da matica nije stegnuta :drunken_smilie: Ugl. Mašina je složena, i nema više trokiranja i gušenja :headbang: Ide tako tako, ali rolice su sad 15,5 jer nemam trenutno drugih i centralni feder je bijeli aliod sp-a koji je dosta duži od vxr serijskog, vidit ćemo kako će ići kad se te sitnice srede :binkybaby: Za sad ide skroz ok, koliko točno ne znam jer mi je pukla km/h sajla :'( Evo par slikica a video kasnije uploadam :dontknow:
Bilo je kasno za pranje :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju