Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (19/108) > >>

neer:
nazalos ne imao sam sitnih problema dok sam klip kupio ali ce proradit do 6 mjeseca nevozam se bas po osijeku jer nemam zmigavce stop svjetlo i ostale drangulije

neer:
da neotvaram novu temu pa cu ovu opet malo ozivit ..jel neko zna koja je zica masa na sf struji ja mislim da je zelena ... neki dan sastavio skuter i skinio sam alnaser a zajedno snjim i zice koje ga spajaju sa strujom kompletnom ..i nisam prisarafio nigdje leneu zicu .samo sam je iskopco eh dali ja moram tu zicu prisarafit negdje na msinu ??? nece mi upalit djubre blesavo  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

speed:

--- Citat: neer - 27 Travanj, 2008, 19:58:38 ---da neotvaram novu temu pa cu ovu opet malo ozivit ..jel neko zna koja je zica masa na sf struji ja mislim da je zelena ... neki dan sastavio skuter i skinio sam alnaser a zajedno snjim i zice koje ga spajaju sa strujom kompletnom ..i nisam prisarafio nigdje leneu zicu .samo sam je iskopco eh dali ja moram tu zicu prisarafit negdje na msinu ??? nece mi upalit djubre blesavo  :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

--- Kraj citata ---

na masinu zelenu zicu prisarafi

neer:
o j**** ti sunce majcino i motoru i svemu a ja pizdim ko budala jos si mislim masa je prisarafljena gore kod kormana a kad ono moras i dolje pa ja cu se ubit hvala ti puno  covjece

speed:

--- Citat: neer - 27 Travanj, 2008, 20:49:31 ---o ***** ti sunce majcino i motoru i svemu a ja pizdim ko budala jos si mislim masa je prisarafljena gore kod kormana a kad ono moras i dolje pa ja cu se ubit hvala ti puno  covjece

--- Kraj citata ---

i mene je to mucilo kad sam slagao alnaser di ide,stavio ispod sarafa i odmah kresnuo :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju