Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
speed:
--- Citat: SF2osk - 27 Rujan, 2007, 21:32:59 ---
--- Citat: BunnyRabbit - 27 Rujan, 2007, 12:20:35 ---A uzbrdica, nizbrdica? Mijenja se kut i prelazi 45 stupnjeva. Jedino ne ako je postavljen okomito na os skuta po dužini, ali onda nema naginjanja u zavojima. :toothy9:
--- Kraj citata ---
slavonija...nema kod nas nizbrdica,uzbrdica samo ravno_________________________ :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nije uzivancija tu za vozit se,nemate ni puno zavoja,dodji k meni pa ces vidit koliko imas zavoja u jednom km :glasses2:
speedburn2:
--- Citat: speed - 27 Rujan, 2007, 21:37:28 ---
--- Citat: SF2osk - 27 Rujan, 2007, 21:32:59 ---
--- Citat: BunnyRabbit - 27 Rujan, 2007, 12:20:35 ---A uzbrdica, nizbrdica? Mijenja se kut i prelazi 45 stupnjeva. Jedino ne ako je postavljen okomito na os skuta po dužini, ali onda nema naginjanja u zavojima. :toothy9:
--- Kraj citata ---
slavonija...nema kod nas nizbrdica,uzbrdica samo ravno_________________________ :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nije uzivancija tu za vozit se,nemate ni puno zavoja,dodji k meni pa ces vidit koliko imas zavoja u jednom km :glasses2:
--- Kraj citata ---
decki moji koda snimamo tokio drift ali u ogulinu i na motorima
Hrga:
pa onda je
Ogulin Drift :toothy9:
X-Thug:
ima i u dalmaciji...šibenik dosta dobre okuke...carići (ako nisan falia koje slovo,ako ima ko iz ši nek ispravi),zadar kod žmirić i uz borik lip pogled na more,ako se ne odlucis iz bliza bas pogledat,od bokanjca do melade,savrsenstvo iako su samo 4 i sta predzadnju malo ježu one podebljane crte zbog kojih san skoro izletia al dobro je...
Hrga:
e trebo sam par puta procitat da bi nesto skuzio i jos nisam sve ono gore jesam ali ovaj adnji red ma lol :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju