Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (94/108) > >>

neer:
hvala ves na ponudi ..poceo sampopet radit u bravariji jbg imam si dgje napravit ali vremena nemam ,,non stop na trerenu a nesto sitno u radioni kontam si sad uzet vremena i bacit se na izradu nogara..

neer:
evo kako to izgleda za sada....

gokiSP:
koji federi su u kvacilu? nego..vidi sto mali divlja... :jerk: :laughing9:

neer:
serijski federcici s sr150,sad je stavljen mikuni serijski s sr150 razlog tomu je onaj dell 24 je radio probleme i tako ...na videu se vidi da dimi jako razlog toga je sto sam stavljao uljnu pumpu pa sam uz nju napravio mjesavinu da vidim dal uljna ispravno radi.trosi ko upaljac i prekrasno ide....namjera mi je slozit skuter za svakodnevnu uporabu koji ce trosit malo i ici ljepo .... u medju vremnu sam kupio remen novi i sastavio struju jos par sitnica se treba slozit kao sto je pozicija i svjetla ali skuter radi pali na zub.

doritos:

--- Citat: neer - 28 Lipanj, 2009, 23:08:43 ---serijski federcici s sr150,sad je stavljen mikuni serijski s sr150 razlog tomu je onaj dell 24 je radio probleme i tako ...na videu se vidi da dimi jako razlog toga je sto sam stavljao uljnu pumpu pa sam uz nju napravio mjesavinu da vidim dal uljna ispravno radi.trosi ko upaljac i prekrasno ide....namjera mi je slozit skuter za svakodnevnu uporabu koji ce trosit malo i ici ljepo .... u medju vremnu sam kupio remen novi i sastavio struju jos par sitnica se treba slozit kao sto je pozicija i svjetla ali skuter radi pali na zub.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju