Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
neer:
drnda ima ima,...ma da nije bilo lakia koji mi je ustupio drugi cilindar od sr 125 (jako sam zahvalan) nebi to bilo to ,ovo je preporod jos malo teze rolice i uzet set federcica za kvacilo i polako riktat prijenos jer moze on ibolje ici ...sad kad dodju tockici s farbanja doleti ves da provozas pilu :happy3:
Drnda:
pa sto je bilo sa cyl tvojim... i daj snimi neki video u voznji nekako stavi kameru da vidimo, sada je sprijeda standardna vila, a natrag mort od sr-a?
jbt. meni je nekako mono vila jako prirasla srcu, zato jer je kruta u mp3
neer:
ne nazad je amortizer od sp180 a naprijed vila od vivacitya okej je sve to samo malo premekana vila ali doci ce i tome vrijeme,,,ma cilindar je ok samo sto mi se nije dalo zajebavat s tim porting pica bocama nisam se nasao tamo a i serijala ljepo ide..malo sam se opametio ocu da trosi 5 l i mirna bosna :frajer:
Drnda:
haha, ja mislim da moja "serijala" trosi preko 4 litra agresivne voznje hehe, ma najbolje je serijala jaca makina na 50 ccm.. ko bombon, nego reci mi imas li stogos viska pug dijelova... moze na PM
neer:
care moram pogledat dolje ima brdo djelova od morini do minarelli moram pogledat jbg a dolje je nered teski,,,tak da ode sad spremat dolje i napravit si neku policu za alat :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju