Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
hac:
--- Citat: black-rox - 25 Travanj, 2009, 22:11:21 ---ja vidim samo dvojicu kako pričaju i poslije prođe lagano scoot loše snimljeno
--- Kraj citata ---
čovjek bar ima video :icon_biggrin:
neer svaka čast :icon_thumright: fino scoot stoji na točkovima.....sad sitnice porješavat i vjerujem da češ uživat u vožnjicama cijelo ljeto
DvdAerox:
koji je setup na kraju?
deky_vk:
sviđa mi se......
black-rox:
--- Citat: hac - 26 Travanj, 2009, 08:02:59 ---čovjek bar ima video :icon_biggrin:
neer svaka čast :icon_thumright: fino scoot stoji na točkovima.....sad sitnice porješavat i vjerujem da češ uživat u vožnjicama cijelo ljeto
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
robert:
jedno nerazumjem ama baš nikako :dontknow:
zašto svaki projekt mora imat neki video ubrzanja?
ekipa se skupila i zajebavala i 3 sekunde snimila skuter u vožnji i čemu dalje sprdanje i ismijavanje?
ja u projektima imam videosnimku žmigavaca kako rade i šta onda?
black rox nije poštelao skut ili ga jest ali nema snimke! KOGA BRIGA
ekipa snimila neera na skuteru samo 3 sekunde! KOGA BRIGA
ja sa mojim žmigavcima na snimki! KOGA BRIGA
važno je da su svi naši projekti proradili, za sve ostalo imamo vremena.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju