Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (75/108) > >>

neer:
u subotu ce doci ovi decki iz vukovara skuterasi pa cemo kod mene radit plastike za hržicu ,ej ves neki dan sam ti se javljao preko msna da te pitam oces doletit da se sprdamo dolje bit ce nas dosta pa reko sto nebi doletili svi .evo jedne slikice slozio sam struju na skutu sve po ps-u heheh za pocetak samo cdi bobina kasnije cu kemijat s svjetlima imam na raspolaganu dvije instalacije od sr-ke pa cu u kemiju zaskocit,bit ce fensi heheh

black-rox:
Izgleda moćno,samo je trebalo vilice staviti od aeroxa i jedan disk 280mm :icon_thumright:

fatal1ty:

--- Citat: black-rox - 23 Travanj, 2009, 10:41:54 ---Izgleda moćno,samo je trebalo vilice staviti od aeroxa i jedan disk 280mm :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

280 disk je nepotreban....najbolje iza disk i naprijed onaj 240mm sad ima za kupiti

[SB]Replica 180:

--- Citat: black-rox - 23 Travanj, 2009, 10:41:54 ---Izgleda moćno,samo je trebalo vilice staviti od aeroxa i jedan disk 280mm :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pricas gluposti, Fatac zna znanje ... na ovakvom scootu ti naprijed 9829309234mm ne znaci nista,  straznjih 240mm znaci apsolutno sve!  :headbang: :headbang:

napominjem da sam imao 260mm + celjust od 150 i da nije valjalo!  :sad1: :sad1:

@fatality : jel onaj wawe 240mm za 100€ ?  ali taj je najobicniji, nije ni flaoting, ...o semi necemo ni sanjat  :sad1:, tak da je po meni to fina lova

fatal1ty:
da ima stage6 za 100ojra 240mm
mislim da je taj čist ok,a bez onih četveroklipnih čeljusti onaj 280mm disk se vrti za bezveze jer orginal čeljust ne grebe ni pola koliko bi trebala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju