Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (72/108) > >>

Hrga:
kako ljepo, znaci distancer sa celjusti od sf-a :D sve fino sjelo :))  a blatobran jesi moro dizat gore??

neer:
sve je prekrasno sjelo izmedju blatobrana i gume 1cm prostora taman za pišu  :laughing7:

neer:
evo slozio blokove bez radilice samo da vidim kako se vila uklopila i koliko je visok skuter meni je taman cak je malo i viši pa meni krakatom taman noge do poda dodju prije sam sjedio sav ušćućuren na skuteru sad mi je super kad stanem mogu ispruzit nogu...sve se fino uklopilo stvarno sam iznenadjen cvrstocom nosaca,lega me guro po ulici a ja skako po skutu da vidim kak radi zadnji amortizer super upija malo je tvrdji zadnji kraj zbog polozaja amortizera ali odgovara mi...neke slike sam nabacio od bestije.jbg nemogu sam sklopit one blokove strah me da ne zaj**** nesto nemam bas previse novaca da mogu opet ici po lezajeve hehehe..bolje pricekat  :dontknow:

:frajer:

neer:
evo danas malo vario pravim nosac za bocnu nogaru  :toothy10:

neer:
j****ti najvise sto ne volim je poliranje mrzim taj postupak a volim rezulata i jako sam odusevljen posto nisam htio smirglati celo klipa da nebi sj#bo nesto otisao sam u pevec i kupio luxove gumene sajbe za poliranje plave za biax skupe su 50kn paketic ali se isplati evo rezultata polirano bez polir paste.
klip

vugla

ispuh

i s malom zicanom sajbom za biax ocistio klipnjacu sad je ko nova heheh
kad se sve sredjuje neka se sredjuje hehe

sve se priprema za sastavljanje.polako hehehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju