Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
u izradi
Hrga:
pa isti su blokovi :D :D :D BB sve isto, male razlike al to je to, sr125, sr150, fx, fxr, sp... s
neer:
--- Citat: hac - 01 Travanj, 2009, 19:18:14 ---ak su ntn japan nije ni puno tak,ja sam zadnji put uzimao po cijeni od nekih 130 kn/kom
--- Kraj citata ---
ma ucinilo mi se preskupo znaci ok je cijena..evo danas malo otisao u kupovinu po filceve,vezice,brusne spuzvice,i napokon kupio zastitne naocale aleluja jucer mi upala špena u oko dosta mi je vise ici na ocni vadit ta sranja iz ociju ljudi me poznaju tamo vec hehehe..sutra se bacit na na blokove i dovest vvise taj projekt kraju.
speed:
ja imam doma jos od bechtela kad ja autocestu radio,naocale crne,prozirne....jos s crnima curice mozes hvatati :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
neer:
eh da zaboravio pokazat sliku sica sto sam tapecirao ,stavio sam serijsku presvlaku s novih modela sf-a
:frajer:
neer:
--- Citat: speed - 01 Travanj, 2009, 20:51:34 ---ja imam doma jos od bechtela kad ja autocestu radio,naocale crne,prozirne....jos s crnima curice mozes hvatati :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
pičččooke vatat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju