Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (61/108) > >>

Kenny:

--- Citat: os_1992 - 22 Siječanj, 2009, 00:24:54 ---hmm motor je ok ... al mi se nesvida boja maski.bolje da je krem zelena s crnim crtama...ja bi stavio masinu od r1 ta mi je nekak bolja a to se da napravit samo treba volje i para za masinu

--- Kraj citata ---

AAaaaa majko mila  :jerk: :jerk:

neer:

a dosadno mi bilo pa poceo pravit nesto evo slike pa skontajte jos nije fiksirano kak spada jos nosac radit moram ali i to uskoro hehe   :icon_thumright:

neer:
mislite da se neradi varate se ...polako tj jakooo polako se skupljaju svi potrebni djelovi djelici sad nesto dogovaram za karb 24 mm vidjet cemo...uglavnom evo dosta se radilo
slike su malo losije jbg ali vidi se

evo blokovi turpijani polirani  ne sjaji se nesto poseno ali jos ce se to malo prije stavljanja LEŽAJOVA   blokobi lijevi su od sp-a nisu dirani a ovi desni su moji pad a se vidi razlika

cilindar- sredjena su pera boost port i usisni. ispuh je prosiren na 35mm

i nabavila se nova presvlaka sica na tome zahvaljujem gospodinu kići koji je poklonio

ako sve bude po planu kako ja zamisljam trebao bi biti na tockicima sljedecih tjedan dana masina ce biti slozena do utorka to je sigurno i jos par stvarcica moram ondjeti tokaru da mi rjesi osovinu tocka prednjeg i par distancera da napravi to me jedino koci to tokarenje jer nemam tokara ovaj babac sto mi je radio je covijek jadan bolestan pa ako netko zna dobrog tokara nek ja vi samo da je na podrucju osijeka i okolice  :icon_thumright:

MONDO BOBO:
svaka cast...
kralju  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

neer:
evo stigli the ležajovs  morao sam iskeširat 340,00kn za te ležajeve i semeringe cijena je gastronomska.meni se cini da nesto nije u redu s cijenom ali dobro sretan sam dobivenim  :dontknow:

montiranje u sljedecih 3 dana ima jos posla na blokovima moram to ismirglat,ispolirat da lici na nesto nisam bio zadovoljan s onako ispoliranim malo je grbavo bilo hocu da bude cakumpakum  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju