Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (40/108) > >>

neer:

--- Citat: hac - 27 Studeni, 2008, 19:53:38 ---da moraš veče slike i po mogučnosti nacrte nosača u CADu stavit  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma lako govorit ja nemam pojma crtat u cad-u.jedino sto mogu je uslikat nosac i izvucmjeru da se malo bolje upoznate  :dontknow:

...:::Masla:::...:
samo naprijed  :icon_thumright:

hac:

--- Citat: neer - 28 Studeni, 2008, 00:03:17 ---
--- Citat: hac - 27 Studeni, 2008, 19:53:38 ---da moraš veče slike i po mogučnosti nacrte nosača u CADu stavit  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
ma lako govorit ja nemam pojma crtat u cad-u.jedino sto mogu je uslikat nosac i izvucmjeru da se malo bolje upoznate  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma šalio sam se za CAD.......jer bi sad sva ekipa to radila,ovak na slikama im to izgleda jednostavno napravit,fleksa i švajs aparat i za 5 min gotovo  :nono: ........dobro si to napravio,znači ori pežo selen si ostavio,baš me zanima koliko če on vibri ubit i koliko če dobro to funkcionirat

neer:

--- Citat: hac - 28 Studeni, 2008, 07:27:36 ---
--- Citat: neer - 28 Studeni, 2008, 00:03:17 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ma šalio sam se za CAD.......jer bi sad sva ekipa to radila,ovak na slikama im to izgleda jednostavno napravit,fleksa i švajs aparat i za 5 min gotovo  :nono: ........dobro si to napravio,znači ori pežo selen si ostavio,baš me zanima koliko če on vibri ubit i koliko če dobro to funkcionirat

--- Kraj citata ---
Mislim da vibracije nece biti strasne,jer se radi o 125ccm a nosac nose seleni i nigdje nije u kontaktu s metalom rame.ma nije nosac tesko za izraditi trebalo mi je 1sat .ali pazili smo na to da da bude cvrst i da masinu drzi u centru.

neer:
evo da se vidi da je u centru ravnajte se s onim srafom gore na rami

eto farbe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju