Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

u izradi

<< < (36/108) > >>

neer:
ma neda mi se nista radit oko skuter zadnjih dana stalno radim dolazim kuci svaki dan oko 5-6 sati i nemam volje za sarafanjem po motoru kad da na poslu ne sarafam dovoljno..kad se budem dovoljno odmorio pocet cu ovo smece od projekta prenjeti u djelo  :toothy12: bar se nadam da ce valjat to sta

neer:
haha ovo je smjesno nakon 2 mjeseca tek sam nosac napravio evo i slika
pravljen je od flaha 10mm da bude sto jaci,nikakve selene necu varit kemijat samo nosac a na masini i u rami se nalaze seleni na masini 2 selena,na rami 2 selena i jedan centralni
eto pofarban nosac zavaren na mjeru uskoro ce gore masina i sad cekam tocak i kocnicu po koju moram do lakia kupit ju.
fino sam  ugrijao nosac dok je bio gol i nanjeo 3 ruke temeljne i zavrsni lak srebrni sjajni i onda brenerom to sve zapekao pa opet lak srebrni sad nema teorije da pocne hrdjat ak nista zasticen je od vlage hehe   :)
uskoro ce biti i amortizer priapasan a kasnije floating engine jer trenutno nemam vremena za takve izazove.

hehe trazim danas neke matice po ostavi radione i naletim na komad klingerita 5mm debljine 20x20cm  :happy6:

mhr-team:
odlicno care, svaka cast... samo naprijed :icon_thumright:
jako mi se svidja projekt... de mi reci prednje vile? su od aeroxa?

neer:

--- Citat: mhr-team - 26 Studeni, 2008, 20:05:49 ---odlicno care, svaka cast... samo naprijed :icon_thumright:
jako mi se svidja projekt... de mi reci prednje vile? su od aeroxa?

--- Kraj citata ---
hvala na pohvalama car si  :) ne vile su od benellia ja mislim od 491 ako je taj model u principu su iste kao od roxa sto se tice mehanizma ali stapovi ima drukciji izgled  :)

Laki:

--- Citat: neer - 26 Studeni, 2008, 17:58:32 ---haha ovo je smjesno nakon 2 mjeseca tek sam nosac napravio evo i slika
pravljen je od flaha 10mm da bude sto jaci,nikakve selene necu varit kemijat samo nosac a na masini i u rami se nalaze seleni na masini 2 selena,na rami 2 selena i jedan centralni
eto pofarban nosac zavaren na mjeru uskoro ce gore masina i sad cekam tocak i kocnicu po koju moram do lakia kupit ju.
fino sam  ugrijao nosac dok je bio gol i nanjeo 3 ruke temeljne i zavrsni lak srebrni sjajni i onda brenerom to sve zapekao pa opet lak srebrni sad nema teorije da pocne hrdjat ak nista zasticen je od vlage hehe   :)
uskoro ce biti i amortizer priapasan a kasnije floating engine jer trenutno nemam vremena za takve izazove.

hehe trazim danas neke matice po ostavi radione i naletim na komad klingerita 5mm debljine 20x20cm  :happy6:

--- Kraj citata ---

pa di ti je kotac i kocioni sistem sto sam ti dao sa masinom?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju