Tehnički kutak > Tehnička pitanja
rezanje "slijepog" crijeva
NRG_Power:
e i ja takoder iman na nrg-u svom takva 2 "slijepa" crijeva na dnu aupuha jeli to moze gusit motor i dali da ih maknem do kraja oce mi to sta pomoc oko brzine snage
NRG_Power:
meni su oko 4-5 cm
NRG_Power:
i ima jos jedna cijev koja ide iz aupuha i na kraju ima neku malu kutijicu i bia san je rastavia unutra je imala neku spuzvu kao filter
sta je to ???
BoLT3K:
--- Citat: NRG_Power - 04 Svibanj, 2010, 23:11:26 ---i ima jos jedna cijev koja ide iz aupuha i na kraju ima neku malu kutijicu i bia san je rastavia unutra je imala neku spuzvu kao filter
sta je to ???
--- Kraj citata ---
Ta mala kutijica ti je airbox, a ta spuzva ti je filter zraka.
I de, osjecite to ;D
pesek:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 25 Travanj, 2010, 21:43:49 ---
--- Kraj citata ---
Evo kad nema nikoga, da prokomentarišem još malo. Majstor koji ti je skraćivao slijepa crijeva očito poznaje ovu materiju shodno onom što sam pisao gore i odradio je taj posao onako kako mu je bilo najbrže i najlakše. Mogao ti je potpuno skinuti crijeva i zavariti nekakve limene čepove, ali to bi bilo nešto više posla, a učinak isti na serijali. Ako bi išao raditi nekakve zahtjevnije prerade motora, svakako bi bilo poželjno promijeniti kompletnu cijev auspuha i staviti drugu potpuno glatku iznutra, sa blagim lukom savijanja, kako bi ispušni plinovi što lakše mogli cirkulisati tom cijevi. O tome bi mogli detaljnije pisati oni koji se malo više zanimaju tim stvarima, ja i dalje mislim da nećeš ništa bitno postići skidanjem tih ostataka crijeva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju