Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Siromasna smjesa ili ne?
djsmola:
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Svibanj, 2010, 22:32:05 ---dobra ti je smjesa
svjecica mora biti smeda ko kod suhog kakao praha i to si i pogodio sad
cestitam
--- Kraj citata ---
Dobro je :zubo:
--- Citat: igor.sb - 27 Svibanj, 2010, 22:39:03 ---da se mene pita to je zeru bogato gorivom
da je ac reko bi da je taman
al ak ti je vec pun k... stelanja ostavi ne diraj
--- Kraj citata ---
ne da mi je pun nego ..... :toothy11:
Ovo je sad sa serijskim filterom zraka,mozda da stavim red sponge i ostavim sve na frgi kako je??
JogFromYamaha:
gle ako ti dobro radi sad kak je s serijala filterom onda ne diraj
a ako se hoces jos malo zezeati s stelanjem frge i smjese onda deni red sponge i igraj se
Duje-s50:
--- Citat: djsmola - 27 Svibanj, 2010, 22:05:02 ---Ajd da vidim sad....
1/4,2/4,3/4 ful gas nisam je bas i ne preferiram voznju u ful gasu
--- Kraj citata ---
Svaka cast ovo ti je DOBRA SMJESA malo je viska benzine da kap zraka otvoris bio bi ti bolji odaziv na motoru! Inace kada stelate motor recimo sa nekim kitom ako znate da je otprilike b9 toplinska vrijednost stavite b10 jos hladniju pa lako se vratit na topliju svjecicu i u pocetku uvik vise benzina stavit da ide u cly pa neka je zamasti zacrni tako ti nece doc do ostecenja! NAjgore sto mogao napraviti ti je bila ova slika svjecice na pocetku! Ono je bilo premalo benzine a previse zraka a i doslo ti je do pregrijavanja od presiromasne smjese pa ti izgledala kao pretopla svjecica! Skuter je po meni lakse ustelat od motora mislim na dovtaktne 50 jer skuter radi na jedno te istim okretajima pod cilim gasom a motor bome ima raspon okretaja pa ti pogadaj i fazu struje i karburator! EVO TI STA SE DESI SA PRESIROMASNOM SMJESMO DA ZNATE UBUDUCE(MOZE SE DESIT)! VIDITE KADA JE OTVORIO ZRAK
Duje-s50:
INACE CILI GAS DRZAT JEDNO 10km da vidite jeli dizna pogodena po boji svječice!
Pola gasa drzat 10km da vidite jeli pogodena igla na klipicu!
To bi bilo idealno ali mozete vidit i nakon 2 km sve
igor.sb:
--- Citat: djsmola - 28 Svibanj, 2010, 07:09:00 ---Ovo je sad sa serijskim filterom zraka,mozda da stavim red sponge i ostavim sve na frgi kako je??
--- Kraj citata ---
probaj s red spongeom mozda to bude to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju