Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Problem sa NRG-om
ferkahr:
ma nea frke vidit cemo sta ce decko rec kad odkloni kvar ..... ma ja znam da sam tak imo na 40 -50 mi sam gubio gas stalno i tak pa sam oblozio gljivu i sad ide super pa sam mislio da je to a jbg ma bitno da on to rjesi a sad ko je u pravu nije bitno ....
CoK:
--- Citat: nrg extreme - 25 Travanj, 2010, 00:58:34 ---Kako može bit glupost da gljiva ide tttt. :dontknow: :dontknow:
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
gljiva ide booop booop :toothy11:
--- Citat: ferkahr - 25 Travanj, 2010, 00:59:43 ---ma nea frke vidit cemo sta ce decko rec kad odkloni kvar ..... ma ja znam da sam tak imo na 40 -50 mi sam gubio gas stalno i tak pa sam oblozio gljivu i sad ide super pa sam mislio da je to a jbg ma bitno da on to rjesi a sad ko je u pravu nije bitno ....
--- Kraj citata ---
Sve 5 samo neznam kak si odma zakljucio da ima gljivu a nis nije spomenuo. Nema veze sve je kul
i citaj gore,gljiva ide booop a ne tttt...tak ide minareli ::)
nrg extreme:
--- Citat: ferkahr - 25 Travanj, 2010, 00:59:43 ---ma nea frke vidit cemo sta ce decko rec kad odkloni kvar ..... ma ja znam da sam tak imo na 40 -50 mi sam gubio gas stalno i tak pa sam oblozio gljivu i sad ide super pa sam mislio da je to a jbg ma bitno da on to rjesi a sad ko je u pravu nije bitno ....
--- Kraj citata ---
Ma zeka peka,ima 100 problema koji mogu biti.
Ali tebi se desio ajmo reć sličan problem pa si zabrijo da je i kod njega problem u gljivi. :toothy11:
ferkahr:
tako je nrg .... a cok ja sam reko da mu gljiva ili mu mozda negdje aerbox dobio ,moze mu neki kamen brobit pa isto dobije taj zvuk al ok nea veze .... pa kod mene ide tttt mozda kod tebe drukcije ....ugl oko ovakih stvari se ne bi treali svadat prepirat to je moje misljenje ti imas svoje i dobro .... ugl zivi bili ozenili se :toothy10:
CoK:
--- Citat: ferkahr - 25 Travanj, 2010, 01:08:00 ---tako je nrg .... a cok ja sam reko da mu gljiva ili mu mozda negdje aerbox dobio ,moze mu neki kamen brobit pa isto dobije taj zvuk al ok nea veze .... pa kod mene ide tttt mozda kod tebe drukcije ....ugl oko ovakih stvari se ne bi treali svadat prepirat to je moje misljenje ti imas svoje i dobro .... ugl zivi bili ozenili se :toothy10:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju