Općenito > Generalno o skuterima

orginal gume na skuterima

<< < (7/8) > >>

marko.p:
te tvoje gume su po život opasne...ajde ako ih ne misliš mjenjat,nemoj više ić na more...

Genesis051:
I ja bi se složio potpuno...
Možda imaju profila, i izgledaju na 1. pogled dobro... ali sve preko 5 godina...
Ma, da ih namažeš bilo čim, da održe elastičnost... "ne drži vodu" !!!

Samo se konačno odluči:
1. ako se tako malo voziš (vozite) s njim, pa računaš, da ti je šteta "za to malo" (što se vozi) mijenjat gume ... prodaj ga !   Guma već ima ono, što strojari zovu "zamor materijala", i naletjet ćeš samo na neku grbu na asfaltu (neće na ravnom, nije opterećena), i eksplodirat će ti, i tko zna kamo onda završavate, ti i skut... I napomena: obično eksplodira zračnica, ali i tubeles guma ako je stara...
2. kupi si nove gume... i najjeftinije i najnepoznatijeg proizvođača su bolje nego te, koje sad imaš !!!

Genesis051:
BTW
Budi siguran, da bi bile u boljem stanju (bez obzira što bi se šara istrošila), da je skut vožen 10 mjeseci u godini (kad "radi"/se okreće, ostaje gipkija...
Teoretski naravno, jer bi se potrošile do platna, ne bi izdržale 10 godina, nego zadnja (guma) 3-4 sezone, a prednja nešto više...
Ja sam na Runneru zamijenio zadnju nakon 2 sezone, a nakon 4 obe (a vrlo sam daleko od "živahne" vožnje, kakvu vi, mlađi, često prakticirate)...

pitaNS:

--- Citat: ---kakvu vi, mlađi, često prakticirate)...
--- Kraj citata ---

godina 47....svaka čast, to je duh, pisat po forumima, voziti motor, razmenjivati iskustva...!

Genesis051:

--- Citat: pitaNS - 30 Kolovoz, 2007, 09:21:05 ---
--- Citat: ---kakvu vi, mlađi, često prakticirate)...
--- Kraj citata ---

godina 47....svaka čast, to je duh, pisat po forumima, voziti motor, razmenjivati iskustva...!

--- Kraj citata ---
Samo dosta pažnje, još malo više sreće, i poživjet ćeš koliko i ja, da možeš razmjenjivat iskustva...  ;D
Siguran sam da svako toliko ponekom dopi..im sa "soljenjem pameti"... ali samo pokušavam podijelit s drugima ono, što sam ja loše radio...
Možda (ipak) netko nauči i na lakši način: na tuđem iskustvu  :laughing7: :icon_biggrin: ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju