Općenito > Generalno o skuterima

orginal gume na skuterima

<< < (3/8) > >>

Mr J:
Ja sam do nedavno imao Italjet formulu 50 L.C. koja je iz '98. te su gume takodjer orginalne bile na tom skuteru... Rijec je o michelin dexter gumama...

Mislim, svaka cast gumama sto su izdrzale toliku kilometrazu, istina da nisu imale niti priblizna svojstva kao nove ali su jako izdrzljive!  :icon_thumright:

marko.p:

--- Citat: Mr J - 20 Kolovoz, 2007, 13:35:50 ---Ja sam do nedavno imao Italjet formulu 50 L.C. koja je iz '98. te su gume takodjer orginalne bile na tom skuteru... Rijec je o michelin dexter gumama...

Mislim, svaka cast gumama sto su izdrzale toliku kilometrazu, istina da nisu imale niti priblizna svojstva kao nove ali su jako izdrzljive!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
teško gumi izdržat na skuteru.....

eladio:

--- Citat: mrcina - 20 Kolovoz, 2007, 09:00:22 ---na mojem ti su mišelinke od 2004 god pa su smeče

--- Kraj citata ---

i to ih imas preko 10somova km i jos su dobre s mesom  :toothy11:

iste te michelin standard su bile na xevo i nisam zadovoljan s njima uopce, pogotovo po mokrome su lose  :angry7:

ali gotovo svaki novi skuter koji sam do sad probao , orginal gume nisu bile nesto , bez obzira na ime tih guma..

Mr J:

--- Citat: eladio - 20 Kolovoz, 2007, 17:46:46 ---i to ih imas preko 10somova km i jos su dobre s mesom  :toothy11:

iste te michelin standard su bile na xevo i nisam zadovoljan s njima uopce, pogotovo po mokrome su lose  :angry7:

ali gotovo svaki novi skuter koji sam do sad probao , orginal gume nisu bile nesto , bez obzira na ime tih guma..

--- Kraj citata ---

a cuj, svaka guma kao sto ima limit na brzinu ima limit i na kilazu  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

eladio:

--- Citat: Mr J - 20 Kolovoz, 2007, 22:15:36 ---
--- Citat: eladio - 20 Kolovoz, 2007, 17:46:46 ---i to ih imas preko 10somova km i jos su dobre s mesom  :toothy11:

--- Kraj citata ---

a cuj, svaka guma kao sto ima limit na brzinu ima limit i na kilazu  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

s obzirom na tvrdocu guma, jedan šlank vozač težih kostiju :glasses9: bi trebao biti prednost za bolje držanje istih  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju