Općenito > Generalno o skuterima
orginal gume na skuterima
Mr J:
Ja sam do nedavno imao Italjet formulu 50 L.C. koja je iz '98. te su gume takodjer orginalne bile na tom skuteru... Rijec je o michelin dexter gumama...
Mislim, svaka cast gumama sto su izdrzale toliku kilometrazu, istina da nisu imale niti priblizna svojstva kao nove ali su jako izdrzljive! :icon_thumright:
marko.p:
--- Citat: Mr J - 20 Kolovoz, 2007, 13:35:50 ---Ja sam do nedavno imao Italjet formulu 50 L.C. koja je iz '98. te su gume takodjer orginalne bile na tom skuteru... Rijec je o michelin dexter gumama...
Mislim, svaka cast gumama sto su izdrzale toliku kilometrazu, istina da nisu imale niti priblizna svojstva kao nove ali su jako izdrzljive! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
teško gumi izdržat na skuteru.....
eladio:
--- Citat: mrcina - 20 Kolovoz, 2007, 09:00:22 ---na mojem ti su mišelinke od 2004 god pa su smeče
--- Kraj citata ---
i to ih imas preko 10somova km i jos su dobre s mesom :toothy11:
iste te michelin standard su bile na xevo i nisam zadovoljan s njima uopce, pogotovo po mokrome su lose :angry7:
ali gotovo svaki novi skuter koji sam do sad probao , orginal gume nisu bile nesto , bez obzira na ime tih guma..
Mr J:
--- Citat: eladio - 20 Kolovoz, 2007, 17:46:46 ---i to ih imas preko 10somova km i jos su dobre s mesom :toothy11:
iste te michelin standard su bile na xevo i nisam zadovoljan s njima uopce, pogotovo po mokrome su lose :angry7:
ali gotovo svaki novi skuter koji sam do sad probao , orginal gume nisu bile nesto , bez obzira na ime tih guma..
--- Kraj citata ---
a cuj, svaka guma kao sto ima limit na brzinu ima limit i na kilazu :laughing7: :laughing7: :laughing7:
eladio:
--- Citat: Mr J - 20 Kolovoz, 2007, 22:15:36 ---
--- Citat: eladio - 20 Kolovoz, 2007, 17:46:46 ---i to ih imas preko 10somova km i jos su dobre s mesom :toothy11:
--- Kraj citata ---
a cuj, svaka guma kao sto ima limit na brzinu ima limit i na kilazu :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
s obzirom na tvrdocu guma, jedan šlank vozač težih kostiju :glasses9: bi trebao biti prednost za bolje držanje istih :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju