Tehnički kutak > Tuning skutera
generic xor 50 cc ... brzina...pomoc
wonderkid:
dobio bi tako reci zeljenu smjesu na svjecici i naravno vise snago ako pogodis otrpilike tocnu diznu i postelas frgu i prijenos i ne vidim razlog zasto nebi xor nebi iso vise od 80kmh
JogFromYamaha:
znam da je to mozda meni jedinome palo na pamet ali ima mozda taj xor cdi blokirani?
ivan007:
ja ti vozim serialu 125 ccm-a i ide 90 po satu sto sigurno laze pa ajmo rec da ide kolko i pise 80,skuter je zali boze ali kolko para tolko muzike tako da necemo se zalit.o udobnosti necu ni pricat eto ta klamota je zapala mene jel bio je namjenjen sestri al ona nevozi pa ja :toothy3:
MIKSETA:
--- Citat: generic xor - 24 Travanj, 2010, 16:03:51 ---probao sam rolice so 6,0 gr imao je najbojli performanse stavio sam bjeli oprugice male i sad imam ekstra obrzavajne ali maksimalnu brzine nece vise od 60. dali mogu biti do diznu da je mala 47????????
--- Kraj citata ---
Ja imam isti problem sa 5.1g,treba ti lakse rolice oko 4.3g 4.4g i stavi diznu 52 :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: MIKSETA - 25 Travanj, 2010, 13:28:38 ---Ja imam isti problem,treba ti lakse rolice oko 4.3g 4.4g i stavi diznu 52
--- Kraj citata ---
treba mu veca dizna
64 :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju