Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar

<< < (19/20) > >>

wonderkid:
predlazem da ako imas nesto para da kupis oriđiđi mina kvacilo i stage 6 r/t naravno za mina i rijesis problem

ul71m0:
Pa to ce na kraju i biti al i ovog cu ja da osposobim :) Sutra idem da uzmem lezaj pa cu onda da probam da zbudzim neshto samo prvo treba brusiti ovaj var pa izvaditi lezaj pa ga ponovo zavariti... Imam ortaka koji zna da vari pa cu probati sa njim to da odradim. Samo ne znam koje su mere ovog lezaja sto mi riknuo, sta da kupim...

ul71m0:
Problem sa lezajem resen kupio sam polovan zadnji remenik za 5e :)

Skinuo stari raspadnuti kais, i stavio novi Dayco 804 x 17.5, rolnice 4gb, oprugice serijala kao i centralna, max speed 70kmh na jedvite jade pored sajma ka gradu :)

Nikada mi brze skuter nije isao nego sada, lepo ima ubrzanje, postoji mala rupa izmedju 35kmh i 55kmh al posto je serijsko sve osim rezone mislim da vise od ovoga i ne moze!

Imam samo problem uz brdo jer kada udjem sa nekom vecom brzinom ona pada polako sto je i normalno al u jednom trenutku se jako ugusi motor. Ja predpostavljam da je centralna previse meka i da ne vraca kais koliko treba i onda on nema potrebnu snagu da izgura brdo jer je ostao kais gde jeste. Sada jel se to vracanje kaisa resava tvrdjom centralnom ili necim drugim? Kontam da tu oprugice nemaju nikakvu ulogu,a rolnice su dobre jer imam i start i krajnju...

wonderkid:
jel si mozda piknu nekoliko brojeva vecu diznu prilikom ugradnje spuha

ul71m0:
70 je  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju