Tehnički kutak > Garaža
CPI Hussar
robert:
mislim da je tema više za garažu nego proojekte ili se to meni čini?
ul71m0:
@Aleks
Ok znaci da gadjam rolnice oko 4, jbg imam samo zute oprugice jel da ih ne stavljam uopste dok ne nabavim bele?
@ivanm
Start se odredjuje federima na kvacilu jel tako, tj zute oprugice daju start na nesto kasnijim obrtajima, a kakve su bele u odnosu na zute?
@robert
Pa prebaci je slobodno druze, ja planiram da to budeveci projekat al za sada jeste za garazu...
hvala vam puno na pomoci!
MIKSETA:
Nikad nisam vidio CPI ispod 2003 god.......interesno :notworthy: sretno sa tuningom :icon_thumright:
Bele u odnosu na zute oprugice su meksi
Aleks:
CPI stariji od 2003. imaju radilicu od 10mm, tako da pašu minarelli kitevi gore.
Bijele su mekše opruge, ja na ZX-u vozim sa bijelim oprugama, zute su mi nekako pretvrde, i kvacilo mi nije bas zahvalno sa njima.
No svakako, ako imas samo zute, probaj sa njima, pa vidi kakav je start. Ako se previse dere, ili se samo dere prvih 2-3 sec, onda znaci da proklizava kvacilo i da bi trebalo mekse federice stavit.
Nego, jel imas kvacilo sa 2 ili 3 pakne? (imas 2 ili 3 federa?)
ul71m0:
Pa ja imam 3 federa al to sam uzeo od ortaka, nisam josh skidao kvacilo moje, al mislim da je sa 3!
Stavio sam ja vec cilindar polovan sa mladjeg motora i nov klip i sve sto ide uz njega! I da 10mm je bolcna, ja nisam gledao i omasio sam bio pa sam morao da menjam klip!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju