Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar

<< < (10/20) > >>

pralas:
super objasnjeno,hvala sto si stavio sliku...probat cu i ja to napraviti! :icon_thumright:

ul71m0:
Evo snimak uz blagi vetar u ledja, znaci do 55kmh vuce kao lud ali preko toga jednostavno prestane da vuce a osecam kao da se vrti u prazno... Sta su simptomi tog prevrtavanja, rolnice nisam dirao samo sam stavio auspuh!

MIKSETA:

--- Citat: ul71m0 - 10 Svibanj, 2010, 15:33:58 ---Evo snimak uz blagi vetar u ledja, znaci do 55kmh vuce kao lud ali preko toga jednostavno prestane da vuce a osecam kao da se vrti u prazno... Sta su simptomi tog prevrtavanja, rolnice nisam dirao samo sam stavio auspuh!

--- Kraj citata ---
I ja imam isti problem :redface:,to je mislim zbog teskih rolica probaj sa laksim one nove kojih si narucio pa stavi video opet :hello:

zikihos:
morat cu ja stavit video svog hussara da vidite kako ide s laksim rolicama
i leovince RS.

nemogu se nikako sjetit koje rolice sam stavio ali mislim da je oko 4.7g ili manje :dontknow:

MIKSETA:
Pitao sam neke clanovi foruma i vidio slicne teme u vezi sa krajnom i ubrzanje da bude bez rupa i dosao sam do zaklucka za original vario od 3.5g do 4g a za multivar 4.3g do 4.7g rolice su najbolji uz rezonantni spuh.Ja imam 5.1g u multivar i ne ide vise od 65 po satu osjecam da mu treba lakse rolice  :toothy11:  :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju