Tehnički kutak > Garaža

CPI Hussar

<< < (8/20) > >>

ul71m0:
Da kako to najbolje da resim?

pralas:
ja isto imam takav problem,mislio sam da se samo to meni dogada ali ocito svima koji imaju gianelli extra se okrece taj dio i onda zveči....pito sam za savjete ali onda moras probusiti top i staviti zakovicu ili saraf,ali mi ga je bilo zao busti pa sam skinuo onaj natpis gianelli da se ne vidi kako se okrece! :icon_thumright:

MIKSETA:
I ja sam se smijao takodje kad sam ga montirao za prvi put :icon_biggrin:
Hvala bogu ja nemam taj problem jos sa topom na spuhu a vec 2 godine ga imam  :happy6:
Vidim da si izvadio zadnji blatobran,bio predugacak  :),nabavi od novijih modela na CPI blatobran i bice super

ul71m0:
A pa nemam ja blatobran odavno jer nisam imao za sta da ga usrafim jer mi je stari spuh isto imao problem sa nosacem pa su rupe masale, sada cu da vratim ovaj moj a mozda ga  i skratim, samo da napravim nosac za njega koji ce odgovarati ovome... Mada to mi je sada najmanji problem prvo da sredim rolnice i da ide kako tre ba a posle cu da ga sminkam  :headbang:

ul71m0:
Al nije mi jasno kako vuce ovako i na 50 stane sta to moze da bude, kais mi je malo potrosen tj 1mm je uzi nego sto treba da bude i to cu da kupim cim dodjem do novca, al me nervira to shto je hteo sa onim starim spuhom da ide do 60 (dodushe jako sporo) a sada jedva nekako predje 50!  :binkybaby:
Sta to moze da bude? Nisam stavio rolnice nema da se kupe ispod 5.5g nigde u BG  :redface:  :sad3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju