Tehnički kutak > Garaža

tgb 303r ferkahr

(1/10) > >>

ferkahr:
tgb 303 r vozio ga moj lega i ja ponekad snjim jako mi se skuter svidio jos prije .... onda je on otisao radit na more i od njegovog starog lega nije imo kako ici u bolnicu kod zene pa je njegov tata posudio tom covjeku njegov motor da moze kod nje u posjet .....kad se moj lega vratio s mora taj covjek je dogurao kod njega skuter i reko da ne pali ,on ga pitao jesi sipo ulja a on je odgovorio : a šta tu ide i ulje ????  :toothy9: preloše  :laughing9: i skuter je stajao posto lega vozi speedfighta 2 full malosi .... i ja sam trebo od lege uzet speedfighta 1 serialu medutim ja sam ga pito ajd prodaj tgb-a on je reko da ne moze jel mu prvi skuter i kaze ajd ipak da probam starog pitat ( ja sam znao da je skuter odlican da nikad nije bilo kvarova prije pa se pokuso ogrebat) i kaze njegov stari meni pa sta ce ti kad je zaribo ....ja reko ma nea veze moze taki zariban popravit cu ga nekak .... i on kaze eto kolko nudis ja reko imam oko 1300 ,a on kaze NOSI  :laughing6: i tako ja dofuro skuter nabavili klip kupio nove karike ,cilindar je ok bez risova ..... i sve smo oprali i danas smo sastavili pilu ....vuce ko blesav pravi skuter ,zadovoljan sam .... ima samo žute federe kvacila i gljivu ostalo serijsko ali čupa ..... (moram skinut gljivu jel ga gusi malo) malo su plastike u banani ali nema veze polako pa ce se sredit .... skinuo sam plastike od kilometar sata i te pi*darije naprijed sad imam u planu polako stavljat kit  ,spuh veci karb , drag volan ,slajdere i stunt bar .... eto tolko o njemu .... eo neke slike bez spuha i termo grupe ali danas je pila sastavljena pa cu sutra uploadat nove  :icon_thumright:

:icon_thumright:

walkay:
Ajde stari samo dalje, sredit ces ti to lijepo!  :icon_thumright:

ferkahr:
moram moram  :toothy9: bitno da ja imam savjetnika  :icon_thumright:

Bokygs:
Koje godište je motor?

ferkahr:
2004 ....zasto??  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica