Tehnički kutak > Tuning skutera

Dijelovi za baotian

<< < (3/5) > >>

aco stunter_50:
a di je blokada u variomatu na kymco agility 50 hvala na dimenzijama a meni su u servisu rekli da su rolice tezine 7.5 grama od agilitija a koju gramažu da stavim na njega

igor.sb:

--- Citat: aco stunter_50 - 19 Kolovoz, 2007, 18:38:53 ---a di je blokada u variomatu na kymco agility 50 hvala na dimenzijama a meni su u servisu rekli da su rolice tezine 7.5 grama od agilitija a koju gramažu da stavim na njega

--- Kraj citata ---

ocito da je cdi u pitanju

jel moze ikako preko 50

jel mozda ima piksnu na variomatu koju bi se trebalo istokariti, jel se dize remen do kraja...pitanje vazi i za pitaNS

Rossi:
vidi ako je kao VItalty 50 isti unutra ,nema ti on onog prstena u vario kao drugi motori nego ona piksla unutra sto je ako ssi primjetio na jednom dijelu je ono ko zadebljana e odes kod tokara da ti je sravni da ne bude tog zadebljanja nego sve bude isto i dobit ces jedno 10 Km/ garantovano....

aco stunter_50:
nema prstena u variomatu to sam već gledo a kakva piksna di se nalazi tamo kod rolica

Rossi:
da prolazi kroz vario ali je na jednom dijelu zadebljana ...ja sam tako frendu samo stanjio taj dio tj napravio da nema tog zadebljanja nego da je sve ravno uradis to kod tokara i dobio je 10 ili 15 Km/h po satu...a njegov vitalty nije imo cdi zablokiran jer je kazaljka isla do 80 stalno ..sad koliko laze i sta :) ali imao je i zx i preradjen klip i cilindar ,nesto polirano i ta cuda :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju