Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Novi runner???
ghostride666:
i još jedna stvar.........nadam se da razumiješ da je onaj gore spuh isti k**ra* kao serijala i da nećeš dobit ništa, i da paše ti ko budali šamar...sa variomatom isto nebi dobio krajnju ni ništa specijalno, samo rezonatni spuh i gasssssssssssssssssss
pazdrkan:
stavio sam 7,5 g i 6,5 g...principom lakša - teža....sad ću za koji dan kupiti originale....
znači samo auspuh.....ne želim se uživljavat previše jer sam ipak prerasta to....
treba mi da ide u brdo i da se bolje odaziva na gas.....
ima sam Puga 1....serijala, 8 grama rolice, ubija sam sve serijale po ravnom a pogotov u brdo....
al ima sam ovako ravno auspuh.......znam da ćete se nasmijat al može se i danas provjerit....ide ko kuga
uvijek ih testiram na istim mjestima...primjer brdo konstantno 10 km...Pug je išao 60....runer ide 50.....Malaguti je išao 38
ghostride666:
staviš zx(kupiš polovnu u super stanju za 500kn), staviš crvene šuštice, i ruline cirka 6g...i gasssssssssssssssssssssssssss :headbang: :headbang: :headbang:
bit ćeš zadovoljan
pazdrkan:
hvala na odgovoru.....kad stavim auspuh onda će mi plavci skinut tablice radi buke :toothy12:
šuštice su federi jel tako?
ghostride666:
--- Citat: pazdrkan - 27 Travanj, 2010, 23:27:39 ---hvala na odgovoru.....kad stavim auspuh onda će mi plavci skinut tablice radi buke :toothy12:
šuštice su federi jel tako?
--- Kraj citata ---
np....a čuj neće valjda, u početku se zx čuje ok, al ako je stariji kao moj vuna se spali i bude glasniji, ali kad voziš ne razmišljaš o tome...kad su neke akcije za buku i to nejdeš skuterom i to ti je to, tako ja....da ona tri mala federa, na kvačilu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju