Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Novi runner???

<< < (2/13) > >>

pazdrkan:
ušla mu je voda u radilicu dole..nemam pojma...ona guma za usis mu je bila ispucala jako
a mislim da je i dihtung bio probio......bilo je sve zahrđalo unutra preko zime.....
al dobro on je ni ne pazi, samo ju je spremio.......

meni se više sviđa novi model, bolje se sjedi i kočnice su meni bolje...

dobio sam crne serijala rolice i neke žute lakše.....imama sad kombinaciju unutra
tako je stavio vlasnik prije i dosta sporo diže

ivanm:
ležaji su KBC korea i na pumpi i na bloku, i nisu nešto ali rekao bi da su bolji od ntn taiwan..
kvaliteta loša, kao kinez, malo bolje... veliko razočarenje, da sam znao da je tako nebi uzeo nrg nego neki minarelli..
mislim, nije da je skuter koma ali daleko da vrijedi tih skoro 20 000 kn ..
pogotovo je low kvaliteta materijala od kojih je rađeno... od plastika, do bloka i ostalog, valjda je rama samo ok.. :icon_tongue:
nekoliko puta skineš neki dio i već su šarafi i navoji koma..
a na serijskom variju su 7.2gr role...
sa njima i kad je nov remen okretaji su oko 8000... to ti je taman.. ako se vrti više, prevrtava, ako je niže pada u rupu..

pazdrkan:
ja kad sam vidio kvalitetu plastika a pogotovo mašine sam se baš neugodno iznenadio
definitivno ne vrijedi  20 000 kn.....

crne rolice mi imaju čini mi se 5 grama a žute su lakše

znači onda nije serijala uopće??

ivanm:
Serijske role su 7.2 ili 7.5gr na novom piaggiu. I jedino one valjaju. Imam ih doma ko nove su dok su na zipu 2000g nakon 7tkm bile neke roze vec kockaste.

gokiSP:
Ovi ležajevi KBC Korea su poprilično dobri, znam da su odvozili 3 tkm na serijali + 15 tkm na trofiju i zx-u, i onda je došlo vrijeme za promijenit  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju