Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SF3 LC

<< < (12/16) > >>

Jump33r:
Covjek zna svoj posao.. :icon_thumright:                                 :binkybaby:

pajo:
znači npr:neki setup sa 15%primarom i 10000rpm bi imao oko 100kmh po gps-u (okvirno rečeno)
a koliko bi max produženje mogao izgurat zokijev setup a da ne gubi toliko na startu??

mmario73:
evo vlasnika, koji je naredni dan već u 12h bio po motor....

i ne može kod mene da se prođe na foru ej nemoj žurimo, tim pre što je i Krstović bio, Danijel je radio njega smo samo pozdravili...

Opet odlazak na istu foru, sad me već teši da se povremeno vraća natrag, gde god sam se vozio svi su stajali u čudu i pitali šta je ovo i koji je motor, s jedne strane jer se ovde manje viđa SF3, a sa druge strane jer ostavlja vrlo upečatljiv dojam, stariji ljudi komentarišu da je ovo neispravno i pokvareno pa se dere, oni koji su donekle upoznati sa auto ili moto sportom samo zastaju i izbezumljeno gledaju, a mlađi uglavnom gledaju Koso i LED lampe, i pitaju koje su rolnice unutra...

Zoki to je to, srećno...

mmario73:

--- Citat: pajo - 15 Rujan, 2010, 00:46:31 ---znači npr:neki setup sa 15%primarom i 10000rpm bi imao oko 100kmh po gps-u (okvirno rečeno)
a koliko bi max produženje mogao izgurat zokijev setup a da ne gubi toliko na startu??

--- Kraj citata ---

ne može ovako da se konstatuje, ima mnogo faktora od čega zavisi, recimo da je sa isto ovim prenosom na prethodnom setupu i 10k obrtaja imao oko 100-104...

mmario73:
evo nekih iznenađenja i za mene, nova farba....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju