Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SF3 LC
XSH_tuned_MHR:
moćno nema šta., sta nije lakse kupit polovnog roxa ili nrg-a i slagat ; bravo za trud., i ovaj sf3 odlicno izgleda
SlowRider:
sa kojim gustom sam ovo procitao :icon_thumright: :sign188:
btw koji je setup Danijelovog roxa?
ivanm:
respect, skuter je slagan precizno i topic je iscrpan kao na nizozemskom forumu..
DuXy:
evo i ovde da vam cestitam... tebi ZOX na odlucnosti za ovakav projekat...a tebi Mario na znacnju... vidi se ko je pravi majstor... :headbang:
mmario73:
tnx svima, resize-ovao sam slike na 640x480 stvarno je muka sačekati da ulete...
motor sam radio 3 meseca od nove godine pa polako, a postove sam pisao nedelju dana na svet-skutera.rs forumu, pa sam ih kopirao....
bilo je dosta gimnastike, mnogi ljudi su me pitali za mišljenje da li peugeot ili minareli, ovde se vidi kako su promašili što su ugradili tu turbinu za euro2 i umanjili primarnu kompresiju... a to što su im i dalje ovi blokovi u prodaji, a turbine više nema je za ne prokomentarisati. tačno se vidi da je to propust na nivou celog projekta motora, i ovde je jasno zašto su slabiji od konkurentskih modela, tipa SR, AEROX ili NRG sve jedno...
drago mi je da mašina radi kako valja, a žao mi je što ga nisam osetio na 10700 ;)
@Slowrider http://svet-skutera.rs/forum/index.php?/topic/248-yamaha-aerox-by-daniel/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju