Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ulje koliko kilometara ditech...

<< < (4/5) > >>

Iwo SR Tuono:
3000km serijala ide sa litrom ulja
sa malossi ecuom i kitom i popratnim stvarima ta brojka ide nize za 500 ili 1000
motul scooter expert 2t,dalje netreba ic.Mineralno ulje opcenito nevalja a pogotovo za ditecha,to sto stvara najmanje emulzije nije relevantno u razgovoru o kvaliteti ulja

Daci:
sa sintetikom si siguran da će dobro podmazivat e sad je samo pitanje kolko se emulzije stvara  ovisno od ulja do ulja (kod ditecha) ... a što se tiče ulja općenito tak svejdno bitno da ima nekaj da podmazuje  :toothy9: frend odvozio 5000 km na mhr replici sa dvotaktolom , skinuli neki dan cilindar ... sve novo ..karike ko da je nove kupio ...nikakvog znaka trošenja ... INA power   :toothy12:

ivanm:
Ina crveni dvotaktol tako smrdi i dimi i toliko taloga stvara da se to ne moze dovoljno naglasiti. Jos plava polusintetika ajd za serijale.

Daci:
ja obožavam miris tog dvotaktola ... to mi je ostalo od malih nogu ... kad prođe tomos svršavo sam na miris dvotaktola  :toothy9: a što se tiče taloga on na klipu imo manje taloga nego ja koji stalno vozim na full sintetici

Mislav46:
ma ditech ni ne troši ulje....ja sam sipao litru još davne 19 ;D Zaista svako malo rastavljam zadnji kraj, jer mislim da mi mjerač ulja ne valja, ali tamo uvijek ima ulja.....rekao bi da troši 1l na 3500km

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju