Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR MINARELLI

<< < (15/86) > >>

Nabukodonozor:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 29 Travanj, 2010, 23:21:35 ---ma isto mu je mrtav far ko i nama  ::) ::) ::)
150tka ima jenu leću + jedno sjenilo a ne dve leće  :confused5:

--- Kraj citata ---

.. pa ovisi za koje tržište ??? al 55w unutra,aloooooooo Bing? pa to je trebalo sve izgoriti unutra !!!

ništa danas sam uzeo dvije leće sa R-a pa očekujte moj projekt ovih dana,dok riješim tekuće svinjarije oko mene ..

i kupio f...ng novi remen,malo čačkao oko varia i kvačila,remen je bio u teškoj depri 18000km!! ..

sada ponovo čupa cestu ...

CoK:

--- Citat: Nabukodonozor - 30 Travanj, 2010, 00:38:12 ---.. pa ovisi za koje tržište ??? al 55w unutra,aloooooooo Bing? pa to je trebalo sve izgoriti unutra !!!

ništa danas sam uzeo dvije leće sa R-a pa očekujte moj projekt ovih dana,dok riješim tekuće svinjarije oko mene ..

i kupio f...ng novi remen,malo čačkao oko varia i kvačila,remen je bio u teškoj depri 18000km!! ..

sada ponovo čupa cestu ...

--- Kraj citata ---
aj ti fino otvori temu u projektima il nesta...jesi? OK

Nebukodonozor - jel to brod onaj iz matrixa?  :dontknow:

--- Citat: cameosb - 29 Travanj, 2010, 23:14:32 ---e i da ako tko zna koja zica je plus i minus na bravici srke, da mogu elek čok spojit

--- Kraj citata ---
narancasta i zeleno-crvena su ti za kontakt

a sto se bravice tice,nemogu ti objasnit...treba izvadit cilindar brave van i raskopat one listice unutar...kasnije moras sve to slozit kak je bilo inace nemres kljuc gurnut tranu. Imas 10ak oprugica (po jednu ispod svakog tog listica) i osovinu jednu...ugl jebada

Nabukodonozor:

--- Citat: CoK - 30 Travanj, 2010, 10:46:36 ---aj ti fino otvori temu u projektima il nesta...jesi? OK

nemam trenutno vremena,čitam Stari zavjet !!

Nebukodonozor - jel to brod onaj iz matrixa?  :dontknow:
narancasta i zeleno-crvena su ti za kontakt

Nabukodosor-je to je taj brod,a i lik iz starog zavjeta Nabukodosor=Kralj svih kraljeva ..
a ti Trilogiju Matrix i nekužiš,pa nemoj ulaziti u to .. :toothy9:

a sto se bravice tice,nemogu ti objasnit...treba izvadit cilindar brave van i raskopat one listice unutar...kasnije moras sve to slozit kak je bilo inace nemres kljuc gurnut tranu. Imas 10ak oprugica (po jednu ispod svakog tog listica) i osovinu jednu...ugl jebada

--- Kraj citata ---

sam ti kopaj,paš složit origami od te bravice,odi do ključara,izvuče ti to za par sekundi(zašto svi mladi idu težim putem??) :icon_scratch:

CoK:

--- Citat: Nabukodonozor - 30 Travanj, 2010, 11:23:47 ---sam ti kopaj,paš složit origami od te bravice,odi do ključara,izvuče ti to za par sekundi(zašto svi mladi idu težim putem??) :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Nekom se neda zajebavat s time,neko nece jer nezna,neko hoce jer ga zanima...kaj mislis kak ga kljucar izvadi van?

sve se da,samo je pitanje jel oces il neces  ;D

Nabukodonozor:
.. prije pet godina mi buraiz roknuo sa skutera i slomio ključ,palio sam ga jedva s ostalim dijelom ključa  ..
   otišao do ključara,lik dofurao neku spravicu za obijanje auta izvadio ključ van za 2sec .. 50kna!

a isto sam se naslušao svakojakvih gluposti,vadi ga magnetom,rastavljaj bravicu,iglicama itd ..
   i patio se ... drugačije razmišljaš sa 21g. pa sa 25g. a s 31g još malo vidiš neke stvari drugačije .. :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju