Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aprilia SR MINARELLI
cameosb:
jebat ga kad kaze da je provjeravao i ne falša, neka ga do vikenda
mario_f15:
--- Citat: Nabukodonozor - 16 Lipanj, 2010, 19:49:50 ---.. na poslu sam,gibam još malo !!
što je s Brođanima,samo cugaju i po cajkama ??
a ekipa nek pushi?
--- Kraj citata ---
da samo sjede i nista ne rade, preglupi smo... :toothy3: :toothy3:
tako ce i biti.. :D
naravno da sad nema nitko volje, :icon_biggrin:
kad smo ja i vjeko govorili nemoj vozit nikom nisi htjeo slusat, eto sad si se uvjerio da nemoze popravit... 8)
i bezveze si novce dao , kad nisi rijesio.. :) a mogo si ih utrošit dalje... :binkybaby:
Nabukodonozor:
.. niste glupi,ko kaže ?? ..
evo ja završio noćnu smjenu,na moju Turbiju ubacio male led žmige,al brate nisu radili samo svjetle prenji je 10w a ovi 1w ..
što sam uzeo od Slowa sa SIPA,al brzo sam se snašao i zalemio dvije žarulje od 10w,omotao ih izolirkom i spužvom
i ubacio u cijevi rame sa svake strane po jednu .. rade ko ludi "DISCO INFERNO" .. :headbang: :headbang:
pa sam uzeo led štopke isto od Slowa,lakirao ih u crveno,zatamnio transparentnim lakom bijela stakla da ne izgleda
ko kirbaj onako cromirano .. MRAK MRAKOVA ..
oko 4 ujtro uzeo raditi diteca koji je bio kod vrlog servisera IV,pa kod GIGE u ŠUPI,šta je taj tek radio :angry9: :angry9:
nemogu više idem spavati ..
ako taj Ditec ne upali ja svog dajem u dobrotvorne svrhe ..
igor.sb:
--- Citat: Nabukodonozor - 17 Lipanj, 2010, 06:58:52 ---.. niste glupi,ko kaže ?? ..
evo ja završio noćnu smjenu,na moju Turbiju ubacio male led žmige,al brate nisu radili samo svjetle prenji je 10w a ovi 1w ..
što sam uzeo od Slowa sa SIPA,al brzo sam se snašao i zalemio dvije žarulje od 10w,omotao ih izolirkom i spužvom
i ubacio u cijevi rame sa svake strane po jednu .. rade ko ludi "DISCO INFERNO" .. :headbang: :headbang:
pa sam uzeo led štopke isto od Slowa,lakirao ih u crveno,zatamnio transparentnim lakom bijela stakla da ne izgleda
ko kirbaj onako cromirano .. MRAK MRAKOVA ..
oko 4 ujtro uzeo raditi diteca koji je bio kod vrlog servisera IV,pa kod GIGE u ŠUPI,šta je taj tek radio :angry9: :angry9:
nemogu više idem spavati ..
ako taj Ditec ne upali ja svog dajem u dobrotvorne svrhe ..
--- Kraj citata ---
sto mos hvalitit sam sebe :toothy12: :toothy12:
cameosb:
--- Citat: mario_f15 - 17 Lipanj, 2010, 03:03:05 ---da samo sjede i nista ne rade, preglupi smo... :toothy3: :toothy3:
tako ce i biti.. :D
naravno da sad nema nitko volje, :icon_biggrin:
kad smo ja i vjeko govorili nemoj vozit nikom nisi htjeo slusat, eto sad si se uvjerio da nemoze popravit... 8)
i bezveze si novce dao , kad nisi rijesio.. :) a mogo si ih utrošit dalje... :binkybaby:
--- Kraj citata ---
a sta sam trebao ostaviti ga u dvoristu da stoji? mario ne razumijem te nimalo, a i nisam platio nista jos
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju