Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR MINARELLI

<< < (50/86) > >>

cameosb:
jebat ga kad kaze da je provjeravao i ne falša, neka ga do vikenda

mario_f15:

--- Citat: Nabukodonozor - 16 Lipanj, 2010, 19:49:50 ---.. na poslu sam,gibam još malo !!
   što je s Brođanima,samo cugaju i po cajkama ??

a ekipa nek pushi?

--- Kraj citata ---
da samo sjede i nista ne rade, preglupi smo... :toothy3: :toothy3:
tako ce i biti.. :D

naravno da sad nema nitko volje,  :icon_biggrin:
kad smo ja i vjeko govorili nemoj vozit nikom nisi htjeo slusat, eto sad si se uvjerio da nemoze popravit... 8)

i bezveze si novce dao , kad nisi rijesio.. :) a mogo si ih utrošit dalje...  :binkybaby:

Nabukodonozor:
.. niste glupi,ko kaže ?? ..

evo ja završio noćnu smjenu,na moju Turbiju ubacio male led žmige,al brate nisu radili samo svjetle prenji je 10w a ovi 1w ..
   što sam uzeo od Slowa sa SIPA,al brzo sam se snašao i zalemio dvije žarulje od 10w,omotao ih izolirkom i spužvom
   i ubacio u cijevi rame sa svake strane po jednu .. rade ko ludi "DISCO INFERNO" ..  :headbang: :headbang:

pa sam uzeo led štopke isto od Slowa,lakirao ih u crveno,zatamnio transparentnim lakom bijela stakla da ne izgleda
   ko kirbaj onako cromirano .. MRAK MRAKOVA ..

oko 4 ujtro uzeo raditi diteca koji je bio kod vrlog servisera IV,pa kod GIGE u ŠUPI,šta je taj tek radio  :angry9: :angry9:
   nemogu više idem spavati ..
   ako taj Ditec ne upali ja svog dajem u dobrotvorne svrhe ..

igor.sb:

--- Citat: Nabukodonozor - 17 Lipanj, 2010, 06:58:52 ---.. niste glupi,ko kaže ?? ..

evo ja završio noćnu smjenu,na moju Turbiju ubacio male led žmige,al brate nisu radili samo svjetle prenji je 10w a ovi 1w ..
   što sam uzeo od Slowa sa SIPA,al brzo sam se snašao i zalemio dvije žarulje od 10w,omotao ih izolirkom i spužvom
   i ubacio u cijevi rame sa svake strane po jednu .. rade ko ludi "DISCO INFERNO" ..  :headbang: :headbang:

pa sam uzeo led štopke isto od Slowa,lakirao ih u crveno,zatamnio transparentnim lakom bijela stakla da ne izgleda
   ko kirbaj onako cromirano .. MRAK MRAKOVA ..

oko 4 ujtro uzeo raditi diteca koji je bio kod vrlog servisera IV,pa kod GIGE u ŠUPI,šta je taj tek radio  :angry9: :angry9:
   nemogu više idem spavati ..
   ako taj Ditec ne upali ja svog dajem u dobrotvorne svrhe ..

--- Kraj citata ---

sto mos hvalitit sam sebe  :toothy12: :toothy12:

cameosb:

--- Citat: mario_f15 - 17 Lipanj, 2010, 03:03:05 ---da samo sjede i nista ne rade, preglupi smo... :toothy3: :toothy3:
tako ce i biti.. :D

naravno da sad nema nitko volje,  :icon_biggrin:
kad smo ja i vjeko govorili nemoj vozit nikom nisi htjeo slusat, eto sad si se uvjerio da nemoze popravit... 8)

i bezveze si novce dao , kad nisi rijesio.. :) a mogo si ih utrošit dalje...  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

a sta sam trebao ostaviti ga u dvoristu da stoji? mario ne razumijem te nimalo, a i nisam platio nista jos

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju