Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aprilia SR MINARELLI

<< < (28/86) > >>

kristijanSR70:

--- Citat: cameosb - 11 Svibanj, 2010, 12:09:08 ---probao već  ;)
sve 5

kad ćeš doći malo do mene? broj imas

--- Kraj citata ---

ja ?

jednog dana mozda iduci tjedan

radomir.g:
Kako je resen onaj problem sa pucanjem iz auspuha?

igor.sb:
rjesen je s 200kn i bzvz placenom svijecicom koja ne odgovara  ::)

a kocnica se odzracuje da 3-4 x napumpas i drzis, odsarafis ozdracnik, kad propadne rucka zasarafis odzracnik nazad, opat napumpas i vidis koliko je tvrda, ak nije dovoljno ponovis isti postupak koliko treba, sam ak imas malo ulja u posudici, pazi da ne bi povuko zrak pa moras sve ispocetka

cameosb:
radomire, iskreno ne znam :)

igore jel taj odzračnik šaraf na onom crijevu što vodi od posudice do čeljusti?, gdje se otpusti, gore ili dolje?

vozam se danas i izgleda da ću morat spustit iglu kao što igor kaze, ne kuzim se u to, al čini mi se da sam čitao negdje o tome, remen je skroz za izmjenu, popucan šavovi, al iznenađuje me kako povuče motor, imam osjećaj čak jače nego prosla srka s poliniem
auspuh se čuje i previše, , lulicu ne smijem vadit jer je zvuk prejak onda, uskoro neki video

mario_f15:

--- Citat: cameosb - 11 Svibanj, 2010, 18:40:33 ---radomire, iskreno ne znam :)

igore jel taj odzračnik šaraf na onom crijevu što vodi od posudice do čeljusti?, gdje se otpusti, gore ili dolje?

vozam se danas i izgleda da ću morat spustit iglu kao što igor kaze, ne kuzim se u to, al čini mi se da sam čitao negdje o tome, remen je skroz za izmjenu, popucan šavovi, al iznenađuje me kako povuče motor, imam osjećaj čak jače nego prosla srka s poliniem
auspuh se čuje i previše, , lulicu ne smijem vadit jer je zvuk prejak onda, uskoro neki video

--- Kraj citata ---
ozračnik ti je dole kod čeljusti... :icon_thumright:
remen kad budes uzimao uzmi topov naruci kod jage,179kn...  :icon_thumright:
e sad bi ti...lulica mora ici van i gotovo..... :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju